Tuesday, October 10, 2006

Kac zamandir unutuyorum benim su clipkaturlerimi. Aklima gelmisken ekliyim bir tane daha dedim.

Bu aksam iftar yemegindeydik. Gecen ay burada Turk Dernegi acildi. Ramazan dolayisiyla dileyen kisiler yemek veriyorlar. Kulaktan kulaga yayilarak iletisim saglaniyor su anda. Ama herhalde yakin bir zamana kadar insanlar birbirlerini tanidikca iletisim icin maillesme kanalina gecilir. Bu aksam yemegi veren benim eski patronumdu. Off gunum oldugu icin ilk defa bir organizasyona katilmis bulundum. Turkum, dogruyum, cok mutluyum :)

Bugun tatli iki kizla tanistim. Ikiside cocuk bakicisi olarak gelmisler. Benim geldigim ajansla gelmediklerine cok sevindim. Allah kurtarmis :) Biri Bursa'dan gelmis ve 10 aydir burada, digeri Istanbuldan ve daha ucuncu haftasi. Etrafimda bicir bicir insanlar gormeyi ozlemisim. Simdiden carsamba ve cumartesi icin randevumuz var. Gigi'mi yazmadan gecmiyim bu arada. Seker insan Gigi, Rusya'dan gelmis Alihaskali yasli bir teyzenin elini operek kendi Rahmetli ananesini opmus gibi hissetti. Gurbet iste, biz buralarda her birseyle oyalamaya, birseyleri birseylere, bir yerleri biryerlere ve birilerini birilerine benzetip duruyoruz :)

Sozde bir clipkatur birakip cikacaktim yine dayanamadim.

Kizlar, hosgeldiniz, iyi ki geldiniz.
























Cilekler, cikolatalar, kalpler, yuzler ve tabiki sozler sonradan eklenmistir. Bir tane daha yapmistim ama onu Kristal'in donusune sakliyorum. Onu tanimadan once yapmistim ama onun ismine cok uygun dusmus.

Kopyalamak, baskalarina forwardlamak, alip desktopuna koymak, screen saver yapmak, arkadasina bahsetmek SERBESTTIR. Bakarsiniz sayenizde kesfedilirim canimmmmm :)Elimden bir tutan olur, beni reklam dunyasina veya karikatur dergilerine filan alirlar, hatta sonrasinda CMYLMZ gibi stand-up filan yaparim. (gerci ben sit-down olarak yapmayi tercih ederim,cok ayakta kalinca sirtim agriyor, eheheheehe)
Offf, hadi vedalas artik blogunla. Gorememisin bir blogu olmus, sonra olan digerlerine olmus...Hadi git zibar yat, uykusu gelesiciye, hadiiiii!

6 Yorum:

Anonymous said...

ay o bursadan gelen kiza selamimi soyleeee, bende bursaliyimm :)) nasil iyimiymis, bi ihtiyaci varmiymis sor bakalim :P abarttim dimi:) ya bu bursalilar pek bir duskun olur birbirlerine :)

operiz biz seni,
Banu&Paris

kedi said...

YAVRUM GEL BAKİİM SEN ŞÖÖLE YAMACIMA,NE GÜSEL ŞEYSİN SEN BAKİMM,NE BINGILDAK,PEK FIKIRDAK,KIKIRDAK BİŞEYSİN.

Pekte yeteneklisin,keşfedeyim seni ben anam,ama önce şu garanlık odaya geçelim bi yol.

tırsma hemen gözelim,garanlık oda dediysem filmleri tab edeceez caanım.Gel fıkırdağım benim gellll.

Anonymous said...

Canim benim hosbulduk seni bulduk mutlu olduk
biraz da yemeklerden bahsetseydin kiz ya da ekmekden de bahsedebilirdin neyse vesselam cok guzel bi iftar oldu yani en azindan iftar gibi iftar oldu di mi ama =) bu arada ben de cumartesi calisiyorum aksama gelebilcem ama yarin gorusmek dilegiylee

Anonymous said...

anonymous kim ya elifim ben eliff istanbuldan gelen =)

ibeking said...

ya ben göremiyorum resimleri be nilly??

nilly said...

Banu, herhalde onu Cumartesi gorebilicem. Selamini soylerim. Eger suresini uzatmazsa malesef 2 ay sonra geri ddonecek. Benimde Bursa'li arkadaslarim oldugu icin bende kiza sordum neresinden diye, biliyor musun ki diye sordu, yoo ama arkadaslarim var ya ondan seyettim dedim :)

Biyocum ne zaman tab ettiriyoruz? Cok bekletme ama haa.. Cok alemsin sen ya :)

Elif hosgeldin sayfama. Comment'in altina Elif yazarsan karistirmayiz kim bu anonymous diye. Gerci diger Elif'de atiyor, o da Istanbul'lu. Eeee, napicaz simdi, karisacak ortalik. O yuzden senin adina Mustafa Elif diyelim diye bir geyik yapayim ehehehehe. O sadece E. diyor, o yuzden sorun olmaz.

Ibekingim, bu posta sadece bir resim koymustum. Hani benim clip-art'tan bozmalarim. Onu goruyorsan sorun yok demektir. Baska resim eklemedim cunku.