Wednesday, December 17, 2008

Ince Belli


Istinye'den Nilly'nin Gordukleri

Ne kadar ayip. Geleli 1,5 ay oldu ve ben topu topu iki yazi yazdim. Tuuuu bana :)) Bu blog boyle birsey iste. Bazen yazdikca yazasin, bazen sadece okuyasin bazen de hicbirini yapmayasin geliyor.
Araya vakit girince insan ne yazacaginida sasiriyor. Aslinca cok sey varda onlari toparlamak zor oldugundan yazmayi erteleyip duruyorum.
Bizimkiler benim eski bilgisayarimda olan bir kac yazimi saklamislar. Onlari bulduguma sevindim. Hatta bir tanesini yazipda sakladigimi hatirlamiyorum bile. Bir ara onlari ekleyebilirim.
Havalarin guzel gitmesine sevindim. Gelir gelmez yagmur ve camurla karsilasmak bunaltici olabilirdi. Eh, araya birde bayram aldik tabi. Boylece ziyaretler gerceklestirip biraz daha ozlem giderilmis oldu.

Simdi bayram bitti, yilbasi geliyor diye kendimizi oyaliyorus. Ah birde kriz olmasaydi cok guzel olacakti ama malesef beni beklemis! Is aramalarina baslayacagim ama ortamdaki negatiflikler sinirlerimi bozacagi icin hic canim istemiyor.

Beni en mutlu eden Istanbul'un o guzel deniz manzaralari. Onlarida sonra eklerim. Heh, topu yine attim yarina, obur gune.. Bakalim top ne zaman yerini bulacak!

4 Yorum:

Ebruli said...

Fotograf harika. Cok sey anlatiyor bence. Bu yil cok gezdim istinye, Emirgan, Bebek, Ortakoy'de...

ABD'de yasamis biri olarak, super ingilizcenle ist.'da iyi bir is bulacagina eminim. Sende emin ol!..

serrose said...

Yaw bu Istanbul bizi ayri koydu senden
hadi yaz gene cabuk cabuk
dun mezuniyetime yine senin sac modelinle gittim
cok tesekkur ederim tekrar tekrar

Demet said...

turkiyede hep var o kriz dedikleri seyden. moralini bozma nilly'cim... yaz yaz yaz yaz! :)

nilly said...

Ebruli, havalar yine soyle isinmaya baslasin, ilk yapmak istedigim guzel bir bogaz turu. Soguk havada keyfi cikmşyor cunku. Is konusunda da Sutcu Ramiz kizi Zarife gibi 'kismeeeeet' diyelim :)

Serrose, sac modelinde yardimci olabilmeme sevindim. Eger yeni birseyler ogrenşrsem veya cici tokalar bulursam yine yaparim. Yazilara geri donus yapmaya basladim ite. Hic yazamadim, o eski yazilardan eklerim, sizde gulersiniz :)

Demet artik kriz lafi bile duymak istemşyurm inan ki, senelerden beri fenal,k geldi ama annemler ooohhoooh siz daha yenisiniz, bizde kucuklugumuzden beri duyuyoruz deyince artik krizsiz bir TR olmayacagini anladim :(