Friday, October 17, 2008

Kimim, Kimsin?

Haydins vakti zamaninda beni sobe/mimlemisti. Hazir aklima gelmisken yaptim.

Isminiz: Nilly'im ama Nilufer degilim, Nilay degilim, Nigar degilim, sizin koyden hic degilim :)

Nerelisiniz? 7 tepeli, tasi topragi altin. Bildin mi?



istanbul - sefarad


Yasadigim yer? Simdi Amerika, cok yakinda Turkiye.

Mesleginiz? Lise-Universite hayatim tekstil okumakla gecti. Bu okullarda okuyup baska is yapan arkadaslara isteyipde giremeyen kisilerin haklarini yeikleri icin cok kizdigim halde aynisini kendim yaptigim icin kendime de kizginim. Ama isteyerek yapmadim. Sartlar oyle gelisti. Allah icin butun stajlarimi tam yaptim. Naylon maylon yok. Kendimi bazen stajerlikten mezunmus gibi hissediyorum. Nurtopu gibi 4 stajim var. Mezun olduktan sonrada kisa bir sure tekstil sektorunde calismam oldu. Sonra kendimi dil sektorunde buldum.

Simdi mi napiyorum? Istersen CV'mi ekleyeyim. Zaten is lazim olacak donunce. Zilsiz Zarifeeeeeee, hala sizin sirket hangi sektorde bilmiyorum ama senden okuya okuya ben pek bir benimsemistim. Eleman alacak misiniz yakinda :))

Hobileriniz : Denizde kum, bende hobi derrrrmisim. Azicik ondan, bir tutam bundan, bir olcek sundan... El sanatlariyla ilgili bircok seyi cok seviyorum.

Evli misiniz? Henuz degilim ama hazir Holly Madisonm, Hugh Hefner'dan yani Puffiiiiiiin'inden ayriliyorken malikanenin oralarda dolassam mi diyorum?



Kac cocugunuz var? Amerika'da once kac cocugunuz var veya cocugun var mi diye soruyorlar. Ondan sonra evli misin diye soruyorlar. Ilk baslarda sasiriyordum ama sonra nedenini anladim. Bekar, bosanmis, gay, evlat edinmis anne veya baba o kadar cok ki evli misin diye sormak arka planda kaliyor.

Benim ise cocugum hem yok hem cok.

En sevdiginiz yemek: Ne kadar yenmemesi gereken sey varsa onlari seven, saglikli olanlara burun kiviran cinslerdenim ben. Butun fazlaliklarimi bu ozelligime borcluyum!

Sevdiginiz muzik turu: Bazen dim tis, bazen dum teka dum tek, bazen giy giy, bazen miril miril, bazen gumbur gumdur, bazen tingir mingir

Nerelere gitmek isterdiniz? Butun dunyayi gezdikten sonra Ay'dan Dunyayi seyretmek, Mars'da yurumek, Uzay'da hafiflemek son olarakda Cennette emekliye ayrilmak isterim. Please?

Onum arkam sagim solum saklanmayan ebedir. Isteyen kendini ebelesin, sobelesin. Ben sirami savdim. Gerci Haydins bile herkesden cok sonra yaptigini soyledigine gore ben yapana kadar miladi dolmustur bu sobenin.

10 Yorum:

funda said...

bilemedim bilemedimmm. ben nilüfer sanmıştım ama...haydi söyle söyle..

serrose said...

Bayildimmmm
sevdigin muzik turlerine :)

nilly said...

Funda zzaten baska pek secenek kalmadi, Nilgun :)

Serrose, gunu gunune, saati saatine tutmuyor bazen..

Ebruli said...

Kendini ne guzel anlatmissin, cok begendim yazdiklarini...
Ben de adinin "Nilufer" oldugunu dusunuyordum. Sasirdim dogrusu...

KUGUU said...

aaaaaaaaaaaa donuyor musun?
ne zaman:))

ve yeni blog header in cok guzel olmus YINE
opuldun

nilly said...

Ebruli tesekkurler. sen yapmadiysan bu sobeyi seni sobelemis olayim bende, ne dersin?

nilly said...

Kugum tesekkurker. Hallowen hissedeyim dedim biraz :) Haftaya donuyorum. Birsey kalmadi yani.

zilsizzarife'nin yeri said...

Nilly,
Sen gel ben seni aldırcam bizim şirkete:)

zilsizzarife'nin yeri said...

Nilly,
Sen gel ben seni aldırcam bizim şirkete:)

nilly said...

Az kaldi geliyorum Zarife ;)