Tuesday, October 07, 2008

Idda Ediyorum 'Benim Hayatim Dizi' diyen 10 Bin Turk Bulurum!


Zong! Yanlis yerdesiniz. Sizi facebook'a alalim. Cunku burasi...


'Benim Ruyalarim Dizi'


diyenlerin yeri :)


Son zamanlarda dizi sitesinden The O.C'yi seyretmeye baslamistim. Bir onceki yazimda da bahsi geciyor zaten.


Onunla ilgili komik bir ruya gormustum. Sabah Demet'i ruyamda gorup ona anlatirken bu ruyam da geldi aklima.


Ben dizideki gibi Orange County'de yasayan zengin sosyetik biri ile evlenmisim. Evlendikden sonra benim resmi olarak sosyeteye tanitilmam icin parti yapilmis. Hani bunlar cocuklari belli bir yasa gelince yapiyorlar ya, iste onun gibi.


Arkadas grubum ise Desperate Housewives'daki kadinlar. En iyi anlastigimda Gabrielle'ymis :)))

Bir ara bir tanesi (sanirim Susan'di) bana arkadaki masalardan utangac gibi duran birini gosterip o kim diye soruyor. Ben de 'ha o mu.. o ibeking, benim arkadasim, daha yeni giriyor bu aleme diyorum :) Ibeking'i taniyanlar onun hicde utangac biri olmadigini bilirler :)


Yakinda herkesi ruyamda gormeye baslayacagim sanirim. Ilk etapda gercekten tanidigim kisilerle basladim. Bakalim bir sonraki kim olacak.


Diziler ara sira aglatsada boyle guldurdugu zamanlar cogunlukda. Ozellikle birkac bolum ust uste seyrediyorsam. Mesela Lost seyrederken Jack ve Sawyer bana asik oluyorlar, Prison Break'da Michael'la surekli kacmaya calisiyorum, Elveda Rumeli'de kizcelerle ispanak yiyorum, Grey's Anatomy'de Mr. McDreamy ile once ameliyata giriyorum sonra dinlenme odasina, Brothers and Sisters'da surekli konusan agizlar goruyorum, Private Practice'de saclarimi hep kizil goruyorum...


Tamam, tamam. Elveda Rumeli itibari ile girgira gectim. Ama eminim 'yok boyle birsey daha, yuh artik, sacmalamanin daniskasi diyerek bir kabusdan uyandiysam bilinki Binbir Gece seyretmisim :)))

10 Yorum:

Demet said...

hahh hahh hahhaaa :))) Son cümleye bayildimmmm! :)))

ibeking said...

popon açıkta kalmış :))öperim

nilly said...

Dogru ama di mi Demet :)

Ibek, bir kapatamiyorum ben onu. Her ruyam boyle tuhaf :)

serrose said...

tamamen alakasiz bir konu icin tesekkure geldim di :)
eski postlarini okumustum ve bir ara sac modellerinden bahsediyordun ogretiyordun benim gibi sac konusunda tamamiyle beceriksiz birinin hayatini kurtardin.Basit topuzlardan birini becerebildim ve
1. yilimizi kutlarkenee ve abisinin dogumgununde o sacla boy gosterdim herkes cok begendi
milyon kez tesekkurler :)
cumle hatam cok ama ole geldi icimden

Ebruli said...

Anlaşıldı. Diziler senin ruh halini çok etkiliyor...
Yoksa "oyuncu" olmayı isteyip de; olamayanlardan mısın?..

nilly said...

Serrose, rica ederim. Yardimci olabilmek ne guzel. Youtube'e koydugum icin oradanda bir suru tesekkur mesaji aliyorum. 194 bin kisi seyretmis o klibi :)))

Ebruli, su anda dizi seyretmek disinda pek birsey yapmadigim icindir. Yoksa oyunculuk kiiiiimm benkim. Ben yalan soylerken bile belli ederim :))

etki alanı said...

Sevgili nilly,
İlk aklıma geleni,ibeking söylemiş zaten....
Ama bu dizileri,hayatımıza soktuğumuz an,neredeyse senarist oluyoruz...O yüzden biraz komik dizilere kaymaya başladım ben...Baba ocağı,Son ağa ve ara sıra Avrupa yakası(Dili bozan şekilsiz adam olmasa daha çok seyredeceğim),Benim annem bir melek gibi...Zaten,hayatın kendisi dramalarla dolu,eğlenmek gerek....
Sevgiler,
TüTü

KUGUU said...

canimcim peki beni beni beni de gordun mu???

malum son donemde bir cirpida "sex and the city" yi 6 sezonun tamamını seyredip tamamladim. ben hangisiydim sen hangsiydin, NYC de ne yapiyorduk bizzz?:)))

Anonymous said...

Çatlak ama doğru tespitler dolu bir yazı alem kızsın ve katılyorum :)

nilly said...

Sevgili Tutu, Kugu ve Craft Woman

Ben sizin yorunlarinizi cok gec gordum kusura bakmayin.

Cok diziye takilmayayim dyorum ama malesef bazen sIkintidan takiliveriyorum. Yenilere baslamasam daha iyi zaten bu seyrettiklerim beni yeterince oyaliyor.

Kugu seni gormedim daha. Sen hangisine daha yakinsin? Bende bir ara kiralayip seyrediyordum. Her karakterin bir yani icimde varmis gibi geliyordu.