Wednesday, August 13, 2008

Ask Mesk

Demet ask kitaplari yazmami istemis. Unutkanligim bu konuda haddini asmis durumda cunku hatirlamiyorum. Yazarini hatirlasam, ismini hatirlamiyorum, ismini hatirlasam konuyu tam hatirlamiyorum.

Ahmet Altan'in bir kitabi aklima geliyor. Bir tarafta savasi anlatirken bir tarafda ask anlatiyordu en ateslisinden. Ama kitabinismini hatirlamiyoum :( Bu adam bir kadinin hissettiklerini cok guzel anlatabiliyor. Bir an onun kadin oldugunu bile dusundurebiliyor. Atesli kisimlarini okurken tam boyle hissetmistim. Aldatmak, Kilic Yarasi Gibi ve, Tehlikeli Masallar'i okuduguma gore bunlardan bir tanesiydi. Demek ki hepsini bir daha okumak gerek!

James Patterson'un Sam's Letters to Jeniffer diye bir ask kitabi vardi. Facebook visual bookshelf kisminda yorum bile yapmistim bu kitapla ilgili. Bu adam hem polisiye, hem ask hemde cocuk romanlari yazabilen cok yonlu bir adam. Cocuk kitaplarini hic okumadim ama digerlerini okudum. Hepsinde basarili.

Aslinda ben onunla ilgilide yazi yazdigimi animsiyorum ama arsivde aradim ve bulamadim. Baska kitaplarla ilgili olanlari buldum. Aslinda bir suru yazimda kitaplardan bahsetmis oldugumu gordum.

Baska aklima gelmiyor.Sanirim ben cok iyi bir ask romani takipcisi degilim :(

2 Yorum:

Demet said...

hihih tesekkürler sekerim :)

nilly said...

ne demek efenim :)