Wednesday, June 13, 2007

Son Ugrasim

P U Z Z L E

Goodwill'den kitap aldigimda 99 cent'e puzzle bulunca almistim. Uzerinde tum parcalari tamam yaziyordu. Bakalim, gorecgiz...

Dun aksam saat 9. 30 siralarinda basladim. Once belirgin parcalari ayirmaya karar vermistim ki bazi parcalar birbirini bulmaya baslayinca parca parca devam ettim.



Yatmadan onceki son hali: (saat 2 civari)



Kucuk beyimiz Bora, daha once yolladigim Rice Cereal'larini bitirmis ve teyzesinden cesitli olanlarindan istemis. Teyzesi'de bug markete gitmis, raflara bakmis bakmis ve bakmis.

Daha once gonderdiklerimin meyvelisini, oatmeal'lasini buldum. Sonra powder'lara bakdim. Anlamadim ama 0-12 month yazdigi ici iki kutuda ondan attim sepete. Sonra markette bebekli kadinavina ciktim. Ilk buldugum cok suratsizdi onu gectim. Ikinci buldugum gec bir latinoydu. Yaninda iki tanede erkek vardi. Dedim excuise meeee, bebeginiz var, baa yardimci olur musunuz? 7 aylik bir bebek su gorduklerinizi yer mi ? Kadinin kizi cereal'lar sevmemis ama diger powder olanlari cok sevmis. Birde muhallebi gibi mamalar var onlari da cok seviyor dedi. Ben reyona geri dondum. Onlara bakmistim ama yas grubu gib ayrilmis resimlerden 1'i mi 2'yi mi almam gerektigini anlamamistim. Hemen tezgaha yaklasan bir bayana sizin cocugunuz var mi diye sordum. varmis. Bana 2.sini almami onerdi.


Hazir koli yollayacagiz, bari icine bir kac parcada kiyafet koyayim dedim ve asgidaki minnoslari aldim.


Asagidakileride daha onceki koliyle yollamistim. Yazin renkli renkli giysin sapkali tulumlarini.Giymeye baslamis bile :)
Kizlarin reyonlarina girdigimde ise duzinelerce kiz cocugu dogurasim geliyor. Ufukta oyle bir sey olmadigina gore once bir lahana bebek sonrada o cicili bicili kiyafetleri alip onu mu giydirsem :)))) Neyse, ben puzzle'ima geri doneyim bari...


2 Yorum:

Anonymous said...

Teyzelerin bir tanesi,
Mamalari sabirsizlikla bekliyoruz. Kiyafetler yine super. Gonderdiklerinide giyiyoruz bu arada.
Sister

KUGUU said...

Cici BORAcik hepsini gule gule giysin, saglikla yesin yarasin insallah.
TEYZEsinin birtanesi miymis o. Butun teyzeler boyle tatli miymis:))

Puzzle in kac parcalik- 1000??? Inanirmisin bugun dusundum puzzle mi alsam acaba diye. Ama nerede bende o sabir, daha once de birkez denemistim:))