Friday, February 09, 2007

Istanbul Tiny Toons

Daha once gormus muydunuz? Youtube'de her zamanki gibi her turlu yorum var. Yorumlarda 89-90 yillarinda yapilmis oldugu yaziyor. Sarkiyida eminim bircogunuz seneler oncesinden hatirliyorsunuzdur. Ben cizgi film tadinda seyrettim valla. Bizi tanitmak isteyen istedigi gibi tanitiyor zaten. Biz kendimizi tanitamiyorsak bos bos laf atmamiza gerek yok.

Neyse, ben sevimli karakterler esliginde guzel bir sey seyrettim. Diger unsurlari o kadar onemsemeden... Hem kac tane sehire nasip olmustur boyle unlu cizgi film karakterleriyle birlikte olmak :)

6 Yorum:

Gamzeli said...

Çok güzel ya, çok hoş..

Serra said...

biliodum ben bunuuuuuuuuu :D

~Serra

CaDı said...

Canım, geç de olsa kutlarım doğum gününü, 30u geçip gitsende ruhunun hep genç kalması, hep şen şakrark olmanı temenni ederim:)) Öpüyorm uzaklardaaaaaan!! Sen bana doğum günümde çook güzel bi hediye yollamıştın ama malesef ben yorumda bile geciktim:( Ama valla çook meşguldüm-üm..

nilly said...

Gamzeli, begendigine sevindim. Ben bir ara senin siteni bastan sona okumustum ama o zaman toy donemlerimdi yorum morum birakmk aklima gelmemisti. Nisanlinla olan resimleriniz vardi. Vakit bulunca gelip bir update edeyim bilgilerimi :)

Serracim senden zaten ne ucan ne kacan kutlulur :) Bende seni youtube'de buldum sekerim benden de kacmaz :) Not yollamistim, almismiydin?

Cadicim, tesekkurler. Ruhum saniri genc kalmaya direniyor :) Uzaklardan opucugunu aldim, bende opuyorum canim. Mesguliyet iyidir, adami zinde tutar :)

eho said...

bende katılıyorum sana canım..zevkle seyrettim

nilly said...

Zevkli di mi eho :)