Monday, November 27, 2006

Gormemisin Bir Yegeni Olmus...

...abartmis!!!

Sonunda resimlerine kavustuk. Annesinden mama demlenirken cekilmis videosu bile var. Artiizzzz. Sesi ayni pisi pisi gibi viyyk viykk diye birseydi :) Masallah cok tatli birsey yav. Ekrana koydum resmini, gelip gecip seviyorum.

Hastaneden cikmislar. Sag salim evdeler. Tabi bizimki zamansiz geldigi icin hazirliklar tam degilmis. Kaynanalar el birligiyle hazirligi tamamlarken, gorumce D. ablama hastanede eslik etmis. Her ikisiylede konustum. Ben ilk defa teyze olup bir sifat aldim. O ise anne sifatini zaten almisti. Birde Halayi ekledi. 2-1 onde :)Tebrikler halacik.

Isim konusunda ise en son careyi cesitli isimleri ona seslenerek cozmusler. Tepki verdigi isim Bora olunca onda karar kilmislar.

Hosgeldin Bora.

20 Yorum:

Anonymous said...

gözünüz aydin olsun, ALLAH saglikli bir ömür versin.

Teyze olmak cok güzel bir duygu, bundan 4 ay önce bende teyze oldum, ilk yegenim. Onu cok seviyorum, kendi cocugummus gibi. Umarim en kisa zamanda görürsün Bora´yi.

Anonymous said...

yaaa maşallah yaa görünen kısmı bile müthiş. Allah analı babalı büyütsün. sağlıklı sıhhatli bir ömür versin. bende istiyorum bu mükemmeş şeyden bir tane :)

nilly said...

Sevilaycim, saol. Yaninda olabilseydik daha bir farkli olacakti ama idare ediyoruz simdilik.

Nescim, bak gecen sefer icimden soyle birsey gecmisti senin bir yorumunu okurken, bu kiz subat ayi cikmadan hamile kalacak diye. Tabi ben boyle dedim diye heves olma. Muneccimligim yoktur yani. Ama Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa diyelim :)
Insallah hayirlisiyla sizde kavusacaksiniz bir gun.

kedi said...

İlk defa böyle ilginç bir isim verme yöntemi duydum hay Allah,ablan tesadüfen :",çok sıkıştım çişim geldi"deseydi ve yeğen tepki verseydi ne koyacaklardı yani:
ÇİŞCAN mı
BİRÇİŞ mi
ÇİŞİÇİŞ mi
ÇİŞKAN mı
ÇİŞHAN mı
CANÇİŞ mi
ALPÇİŞ mi


Cevap istiyorum cevappp Nilly hanım,kamuoyunu yanıltma yoluna gitmeyiniz.
Hem nooldu benim fıstıklaın fotolarını koca göz yapma olayı,gönderdik sana enfes maviş ve enfes zeytinin fotolarını ha?

Serra said...

hii yerim ben onu.. cok tathLi ya. Ma$allah, nazar degmesin in$. Ailesi ve sevdikLeriyLe birLikte sagLikLi ne$eLi huzurLu bir $ekiLde buyur in$.
Ho$geLdin BORAAAAAAAA :)

~Serra

zeyno said...

Benden söylemesi, daha çoook abartıcaksın, bu duygu abartılmadan geçilir mi hiç, ben teyze ve hala olduğumda yaptıklarımı hatırlıyorum da:)))Yani ne yapsan yeridir...

nilly said...

Biyocum, Allah iyiligini versin, ne o isimler oyle :) Herhalde durup duruken degil. Listedeki isimleri saymislar cocukcagiza. Bu arada maillerimi kontrol ettim ama senden bir mail gormedim. Bende adresin kayitli olmadigi icin junk maile dusecek tabi ama tek tek onlarada baktim, seni cagristiracak birsey goremedim. Bir daha yollarsan yaparim.
nileday@yahoo.com

Tesekkurler Serracim. Amin,amin.

Zeynocum, teyze oldum da hala olmak icin epeeeey bi beklicem gibi geliyor. Bende daha anne olmadigim icin ablamda erkek kardesimde bu sifatlari daha coook bekleyecek. Hayirlisi bakalim.

CaDı said...

Canımm, teyzeler klübüne hoşgeldin:) Ben hem hala hem teyze olaraktan yıllardır deneyimliyim. Ve söyleyebilirim ki bu sevgin artarak katlanarak sürecek, her anını zihnine kazımak ve unutmamak isteyeceksin. Koca çocuk olduğunda, en sevdiği şey senden bu anıları dinlemek olacak:)

Anonymous said...

Nilly'cim Allah bagislasin, cok seker bir yavrunuz olmus, yeni bir can, yeni bir nefes gelmis hayatiniza... ben hic teyze olamiycam ama bora bize teyze der nasil olsa, bu durumda olmus gibiyim dimi ? :)))

Anonymous said...

Hoşgelmişsin Bora!!! Analı-babalı ve sağlıkla büyü... bak seni ne çok seven bir teyzen var kıymetini bil... tebrik ederim nilly... :)

zilsizzarife'nin yeri said...

Ah bi kuzumu doğmuş kıyamam ben ona.Allah nazarlardan korusun.
Umarım şansı bol bi çocuk olur.Sevgiler...

nilly said...

yummymummy, sende hosgeldin. Tesekkur ederim. Deneyimli bir anne olarak mutlaka bircok onerin olacaktir sayfanda. Senin bebisinin haberlerinide bundan boyle takip edecegim.

Zilsizzarifeceim, iste boyle kuzu kuzu birsey geldi. Gelisi aslan gibi sessiz, cikisi sincap gibi cabuk, yuzude kuzu gibi tatli oldu :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

GÜZEL BİR HAYATI OLUR UMARIM

Asortik Krep said...

Teyzeciği tebrik ederim :))
Çokta tatlı oluyorlar :)

nilly said...

Aqua ve asortik krep tesekkur ederim. Resimlerle avunuyoruz simdilik :)

Serra said...

Hadi yeniLe artik Sayfaniii, osLedik yaziLarinii :)

~Serra

mayonez said...

allahım hangi arada teyze oldun sen.. bu o resmini eklediğin ablanın bebişi..maşallaaahh..geldim tüm sayfanı baştan aşağı okuyacağım

Anonymous said...

nillycım artık burdayım..tekrar öğretmenler gunumu kutladıgın ıcın tesekkurler..artık isim kullanmak yok kociş istemedı o sekılde kullanmamı:)

ibeking said...

begüm gitmiş..bayılmış..miniminnacıkmış..çok sessiz sakin uslu bi bebekmiş..ay ne tatlı

nilly said...

Serra bak yeniledim. Iyi okuyun. Okuyup okumadiginiz anlamak icin quiz yapicam derrrrmisim :)

Mayonez, saol canim. Cok seker birsey ya. Yeni resimler geldi dun. Gul gul olduk kardesimle.

Eho, masaj alinmistir canim, sen merak etme :)

Ibekingim, dun ablam brilikte cekildikleri resmi gonderdi. Onunda gobis buyumus. Hicde oyle kilo almisa benzemiyor dedim ama ogrendim ki 48 kiloymus hamile kaldiginda. E, malum simdi 3 kisilik besleniyor :)