Friday, September 01, 2006

Yeni bir is, yeni bir hayat.. Esas yeni bir ask lazim ASK


Yaaaa, oynamiyorum yaaa... Yazdim yazdim yazdim sonra salak bir yere bastim ve tum yazdiklarim gitti. O kadar da uzun uzadiya anlatmistim.

Becerebilirsem biraz daha ozet yazayim bari. Oncelikle yukaridaki clipkaturum birkac katurluk arsivimden. Bu arada kendimi Clipkaturist ilan ediyorum ehueheueheue . Iki uc gun once hazirlayip bir dosya halinde saklamistim. Tek tek yayinlamaya karar verdim sayfam renklensin diye. Aslinda 3 nedenim var bunun icin. 1. Baska koyacak resim yok. 2. Bugun clipart'ini kullandigim isyerindeki son gunumdu. 3. Hepsini toptan koyarsam niye tembellik edip yazi yazmadin demiyesiniz diye.

Saka maka 22 aydir ayni yerde calismisim. Allahtan 3 kere yer ve boot degisikligi yaptikda banada degisiklik gibi oldu. Calisitigim yeri baska biri aldi ve yarin itibari ile devralip, kendi kendine calismaya baslayacagindan benim son gunum oldu bugun.


Surekli konustugum 2 tane security arkadas telefonumu aldilar. Biri Meksikali genc Jose. (Anne, sen biliyorsun onu, hani kocaman olan) Digeride o kadar aydir konusmama ragmen adini ilk defa ogrendigim Michael adinda hafif yasli ama seker gibi bir adam. Haftasonlari en cok konustugum olan security ile ise yeni mall'da 'aa sen mi geldin' tesadufi olan karsilasmalar yapmayi uygun gorduk. Yanimdaki boot'da calisan 17-30 yas arasi T-mobile'ci arkadaslarla da yeni yerimde karsilasma plani yaptik cunku 2 haftaya kadar orada da yer acacaklarmis.

Karsimizdaki Game store'da calisan diger bir arkadas 'yaa gitme bizim burda calis' triplerinde olup beni tanidigi gunden beri inatla telefonumu isteyip benimde inatla vermedigim daha 20 yasindaki Brandon diye bir tip. Ilk bir hafta her yedigime laf ettigi ve surekli telefonumu istedigi icin gicik etmisti beni. Sonra beni belali bir musteriden kurtardigi icin iyi davranmaya gayret ettim. En son ona, yandaki cafeye takilan arkadaslarini organize et, gelen gecen beni sorsun burayi satin alan adama, illede beni istesinler dog taglarini yaptirmak icin, onun yaptiklarini begenmesinler, belki adam bana birkac saat verir, dedim dalga gecerek. Bakalim yapacak mi :)

Allah'tan sansim yaver gitti de yeni isimide ayarladim cok sevgili muhterem kardesim sayesinde. Su an oturdugumuz eve yakin olan mall'da calisacagim bu sefer. Hem daha hos bir ortami var, hem degisik magazalar var, hem yuruyerek gidebilecegim yakinlikta, hemde bana degisiklik olacak. Koreli genc bir cifte ait olan (kadin benden sadece 2 yas buyuk) o kucuk boot'lardan yine. Burada takma sac ve sac aksesuarlari satacagim. Yarin itibari ile biraz egitim vermeye baslayacaklar bana. Oyle sac deyip gecmeyin yani.. Gerci ne gosterecegini bende bilmiyorum ama herhalde takma ve kullanim tekniklerini gosterecek. Sonuctan en cok kardesim memnun. Bunlari suslu hatunlar aliyor hep, belki onlara bakip bakip kendiminde bir bayan oldugunu hatirlarmisim ve kendime bakarmisim. Helde benim gibi en son ozeni sacina gosteren birisi icin enteresean bir is deneyimi olacak :) Neyse gorcez bakalim.

Aslinda uzun uzun yazdigimda bu aksam is cikisi yaptiklarimizdan da soz etmistim ama uykum geldiginden yazmaya halim kalmadi. Onu da yarin yazarim soyle temiz temiz yeni bir sayfaya.


3 Yorum:

Anonymous said...

Canim yeni isin hayirli olsun. Bol kazanclar getirsin. Insallah brother in dedigi gib gercekten silkinip kendine bakarsin. Sen aslinda pek azimlisindir bu konuda. Eminim Turkiue'ye dondugunde yine bomba gibi olacaksin :)
Sister

kedi said...

"Sayfa görüntülenemiyor" diyor dimi Nillyim?

Ben hiç uzun yazı yazamaım bu yüzden,yazdım da gönderemedim.Hep uzunlarımı sağolsun arkadaşlarıma mail attım onlar koydular bloguma.Hâlâ da blog şifremi bilmiyorum,en son kimde kaldı onu da anımsamıyorum.Sanırım 123456 idi ,yok yok 112233 dü,yok beeee 123321 di,hatırladım hatırladımmmm 000001 idi.
Tabbii yaaaaa!!!

Haa bide ben acaip akıllıyım ve çok gisemliyimdir hee sööleyim.Aazımdan kimse bir sır,gizli bişii alamaz ;P ;P ;P

Hadi sen de sırlarını benle paylaş Nillyimmmm :)))

nilly said...

Sistercim, tesekkur ederim. Walla pek bir yoruldum bugun.

Biyonikcim, username'ini yazmayi unutmussun :) Sayfa goruntulenemioyr kismini da geciyorum ben. Kendi kendime sildim, sayfanin sucu yok. Su parmaklar yokmu su parmaklar (kayis olanlardan hemde) hangi tusa dokundugunu bile bilmiyor utanmaz!