Wednesday, September 27, 2006

Kopek Parki

Burada anlatmistim daha once bizim oradaki kocaman bir parka kopekler icinde alanlar yapmislar diye. Dun aksamustu gittik. Benim gittigim zamanlarin en kopekli olaniydi. Yazin son gunleri dolayisiyla sanirim herkes bu son firsati kacirmamaya calisiyor. Bu kadar alan sadece kopeklere ayrilmis, gerisini dusunun siz yani! Hatta ve hatta daha da buyuk parklara Denver'dayken giderdim ben. Bu onlarin yaninda kucuk bile sayilir.


3 Yorum:

kedi said...

Ben köpeklerden korkarım.

crystalsdreams said...

ulen biyo seni korkutabilciimiz bişi bulduk ya oley diyim önce ben:)
sonraa,hoşgeldin diyim nillyciğee,aşaadaki süper düper roman tadında tatili okudum.benden de detaylı anlatan bi arkadaşım olduğu için mutluyum:)
fekat o isimlerin baş harfleri kafamı karıştırdı,dönüp dönüp bu kimdi,o nerdeydi şeklinde bilgileri tazeledim:)
macera dolu amerika demek isterim..
bi de geliyorum ben de, oley diye eklerim:)fekat oregon nere şimdi baktım,evet galiba uzak bi yerlerde olcem ,nillyle blog toplantısı yapamicem üzüldüm..:)

nilly said...

Biyonikcim, bende eskiden korkardim artik alistim. Hele burdakilerden hic korkmana gerek yok.

Crycim, kendimi cok fena kaptiriyorum. Bazen sadece ozet geciyim derken bile detay yaziyorum. Sen birde buraya yazmadan once tuttugum deftere bak. En kisa yazi 5 sayfa filan suruyor :)

Oregon'u kardegsim gelmeden once bende bilmezdim. Washington ile California eyaletinin arasinda burasi. Portland hippi sehri diye aniliyor. Birde yagmuru bol bir yer. O yuzden yesilin her tonu var.

Sen ne zaman ve nereye geliyorsun merak ettim.