Saturday, September 09, 2006

Cibildak Adam Yakin Cekim

Not: 'Bu neden bahsediyor yahu' dememek icin once burayi okuyunuz.


9.9.06 tarihli, ahadabuiste dosya numarali sikayet dilekcenin neticesi asagidadir.

Sikayet Konusu: Ben birsey gormuyorum!

Sayin Ilgili Ilgisiz,

Resimde adam bile gorunmuyor gerekcesiyle yigidin mali isimli fotograf hakkinda vermis oldugunuz inanmiyorum konulu sikayetiniz degerlendirilmeye alinmistir.

Bu degerlendirme asamasinda fotograf tarafimizca itina ile buyutmus, batan geminin tum mallari ayan beyan ortaya cikartilip, kucuk buyuk ne varsa, mal beyani tespitinde bulunulmustur. Yilin Fotografi yarismasina da aday olarak katilan bu fotograftaki adamin ciplakligi onaylanmistir. (Bknz: Mayo izi bilem yok)

Gorunen sakinca uzerine NBUK (Nilly Blogger Ust Kurulu) tarafindan yapilan tum arastirmalar neticesinde kirmizi noktali yayin sinifina giren bu resim noktalanarak sansurlenmis ve bu sekilde yayinlanmasinda sakinca gorulmemistir. Ilgili fotograf hemen asagidadir. Cok yakindan bakmaniz goz sagliginizi bozabilir.

Curetimizle,
NBUK


2 Yorum:

ibeking said...

ayyyyyyy

nilly said...

Ruyamda seni goruyordum Ibekincim. Biz yine Cinarciktaymisiz. Gunlerden Cumartesiymis. Bazilarimiz aksamdan gelmis bazilarimiz Cumartesi sabahi geliyormus.

Bende soyle salaahh saallaah dolanitken aklina Limanin orada kesfettigim denize girilebilen guzel bir koy gelmis. Sokaga girdigimde sen sizin evden asagiya inip boynuma atlamissin. O sirada sokaga bir taksi girmis. Taksinin kapisini B. acmis. Taksiden D. cikmis. Onlarda sarilmislar. Bende o sirada sokaga giriyordum. Bas bas bagirarak hazirlanin gidiyoruz dedim. Sonra D. dediki benim evde halletmem gereken is var. Evi tasimislar tepede yeni yapilan evlere. Sonra benide koluna takip biz onlarin evine gittik soluk soluga. Babasi hala yasiyordu, hatta evi o tasimiz. Babasi cay koyarken biz annesiyle konustuk. Ben bir turlu D.ye esin napiyor diye soramadim. Niye bilmiyorum. Cocugu varmiydi yokmuydu onuda hatirlamiyorum diye soramadim. Cunku diger herkes biraktigim gibiydi. Senin yaninda S. ve kucuk Alis yoktu mesela. E. kapidan el sallayip tamam gelicem derken icerde ablasinida gormstum o da hale eski halinde gorunuyordu. Burdan sonrasi karisiyor. Hala onlarin evindeyken kucagimda bir cocuk belirdi. Ben onun saclarini yeni ogrendigim metodla yaptim. Bu cocukda kel alaka biri cunku bizim Istanbuldaki komsumuzun kiziydi. Ama o kiz benden sadece 3 yas kucuk. Ruyamda ise annesi tatile gittigi icin benim baktigim kucuk bir cocuk oluverdi. D.nin babasi israrla anneyi opmeye calisiyodu. D.de ise bir durum vardi. Sanki bedenen orada ama ruhen baska yerde gibiydi. Sonra D. iceriye gidip bir sure gelmedi. Babasi surekli seslenip cay yapiyorum cay diyordu. Nasil olduysa oradan cikabildik. Tam toparlanip denize gidecekken malesef zorunlu ihtiyac yuzunden uyandim. bohuuuuuuuuu

Biliyorum diyeceksin mi kizim senin kicin acikta kalmis. Yok. Eger oyle olsaysi bu ruya daha da karisik olurdu :)