Thursday, August 31, 2006

Zafer Bayrami ve Kuzenimin Dogumgunu

Zafer Bayramimiz kutlu olsun. Crystal'in dedigi gibi bende sinifta tahtanin uzerinde duran O yakisiklinin resimine cok bakardim. Sonra o resimle ilgili bir anim oldu.

Ortaokulda iken bir ogretmenimiz arkasi bize donuk oldugu halde kim pisir pisir konusuyor, kim kime kagit atiyor, kim ayaga kalkiyor gibi bilimum seyleri bilir ve 'bilmem kim otur yerine' derdi. Bizde de 'Allah Allah bu kadin ermis mi acaba' durumlari olurdu. Bir turlu akil erdiremezdik bu ise. (Sinifca hafiften salak miymisiz ne!?!?!)

Sonunda itiraf etmisti. Butun huner orada asili olan Ataturk resmi ve Turk bayragi'ndaymis. Onlarin camindan yansiyormusuz kabak gibi. Demek ki neymis hamis: bu ikili her derde deva imis.


Bugun birde benim benim ortanca dayim Iskoc'la yengem Glingoz'un zafer gunu cunku ucuncu cocuklari kuzenimin dogumgunu bugun. Iyi ki dogdun kuzen. Geleneksel telefon gorusmemizi yapamadik bu sefer, affet. Zaten sana attigim kartta mailine ulasmamis, geri geldi.

Sana maziden hatirlatici bir resim ve sitenin linkini ekledim. Hediyen burada, buraya tikla. Ah ah, birde sizin su kahya isimlerini hatirlasaydim daha guzel olacakti. Web sitesinde ki isimler cagrisim yapmadi. Zaten Ispanyolcamda yok. Bulamiyorum diye catladim kuzencim. Insallah burayi okuyorsundur. Hadi sekerim, dogum gunun kutlu olsun.

4 Yorum:

Anonymous said...

Sevgili kuzenimiz su anda Antalya'da tatilde... O yuzden sana hemen cevap veremeyebilir. Heberin olsun.
Sister

nilly said...

Ohh onun kendi kendisine verdigi dogumgunu hediyesi supermis. Kis ayinda dogunca oyle gunes keyfi yapamiyoruz biz boooohhooooooo....

Anonymous said...

canım kuzencim,
çok teşekkür ederim.kusura bakma sana cevap yazamadım çünkü bildiğin gibi tatilden yeni döndüm.bu doğumgünümde kendime süper bir hediye vermiş oldum.deniz,kum,güneş...
bu arada ufak bir hatırlatma o hatırlamadığın isimler JUSTO VE BALBİNO idi.
seni çookkk öpüyorum.

nilly said...

Kuzennnnn, hosgeldin :) Hem bloguma hosgeldin hemde tatilden hosgeldin. Haftasonundan birkac resminizi gordum. Yanik ten hmmmm nefis olmus :) Benim mail adrese biraz daha foto ve tatil detaylarini recaa ediyorum piliiiiizzz.