Saturday, August 19, 2006

Gurur Duydum...

Bugun is cikisinda bir arkadasimla birlikte indirimde olan ayakkabilara bakmak icin Mieier&Frank adli buyuk magazaya girdik.

Spor ayakkabilarin oradan gecerken bu resim dikkatimi cekti. ' Bu bizim kosucumuz degil mi' diye sorarken bacaginin uzerinde Sureyya Ayhan yazisini gorunce kocaman bir 'vaaaaauuuvvwwww' cikti agzimdan.

Sansimiza arkadasimda kamera vardi da hemen goruntuledik. Hatta duvarda yazan 'this is it' yazisiyla birliktede cektik ama arkadasim o resmi bana yollamamis.

Umarim baskalarinin verdigi bu degeri ve destegi bizimkilerde sagliyordur. Gonlum daha cok basarili insanimizi bu sekilde gorebilmek istiyor.

Cok gurur duydum COK.


6 Yorum:

ibeking said...

ben de waauuuvv oldum. yazık bu kadına ne çektirdi medya ilişkisi yüzünden..

nilly said...

Bu bana su fikrayi hatirlatiyor. Adamin biri olur ve cennete gider. Allah'a yalvarir. Nolur bir gun cehennemi gormeme musade et. Allah musade eder.

Adama cayir cayir alev sacan kazanlar ve bu kazanlarin basinda seytan gardiyanlar gorur.

Ilk kazan Fransizlardir. Kazandan cikmaya calisan Fransizi gardiyan kafasina vurarak kazanin icine geri yollar.

Ikinci kazanda Ingilizler vardir ve ayni sey tekarlanir. 3. kazanda Almanlar, 4. kazanda Meksikalilar.. boylece en son kazana kadar gelir. Bu kazanin basinda hic bir gardiyan yoktur. Allah'a sorar, her kazanda gardiyan varda bunda niye kimse yok diye. O da derki:

-Hee, onlar bizim Turkler. Oradan biri disariya cikmaya calistiginda digerleri ayagindan tutup asagiya cekiyor zaten.

Murat said...

Şeker kız nilly :) ne güzel şeyler de yazarmış bezim balığımız ölee amanda amann herşeyi bir bir kaydedrmişde aman :) valla yazılarını zevkle yer yer keder le okudum mutlu oldum senin adına çünkü çook gusel yazmıssın çook öpüyorum seni anacım :)

nilly said...

Tesekkur ederim Muratcim. Senin MSN myspacedeki bloguna bir kere yazdin sonra yok oldun. Niye heeee niye??

Demet said...

surayya fos cikti ya, di mi :(

nilly said...

valla en son doppingler moppingler duymustum, sonrasini bilmiyorum.