Sunday, January 25, 2009

Oh Be


Ilgi ve alakaniza tesekkur ederim arkadaslar.

Bizi hastaneye yonlendirmis olan doktorumuza filmleri ve raporumu gosterdik. Onun demesine gore su anda endishe edilecek bir durum soz konusu degilmis. Daha once mudahele edilen baloncukda bir bosalma goruluyormus Iki senedir ancak bu kadar bosalma olduguna gore uc ay sonra yeni bir anjiyo yapilmasina gerek yokmus. Yaklasik bir sene sonra yapilirsa yeterliymis. Normal hayatina geri don ve kafana takma dedi.

Sirada dahiliye ve kadin dogum gorusmelerim var. Triodlar benimde bozuk cikmisti geldigimde yaptirdigim testlere gore. Bir test daha yaptirdik. Pazarteside onu gorecegiz. Zaten hormonlarimin bozuk oldugunu daha oncedende biliyordum ama dogum kontrol hapi haricinde bir hormon tedavisi verilmemisti. Gorucez bakalim simdi nasil bir tedavi olayina girecekler.

Ya aslinda doktora, hastaneye filan gitmemek daha iyi diye cahilce birsey iyicem ama napiyim. Gidince orandaki burandaki arizalar longurt diye onune cikiyor ya, insan kendini curuk hissediyor o zaman.

Buradada butun curuk carikligimizi ilan ettik. Hadi bakalim :)))))

3 Yorum:

Anne ve Bebisi said...

Nillycim, alttaki postu da simdi okuyabildim. Cok cok gecmis olsun canim.

ibeking said...

bu fontu okumak çoook zor...

nilly said...

Tesekkurler Esracim.

Ibeking, degistirdim bak arkadas sozu dinleyip. Bu olmus mu? Amaaan benimki gecici bir heves zaten. Arada sirada tutuyor boyle. Yazmayinca sekliyle oynamaya basliyorum :)