Wednesday, July 11, 2007

Yoksa Siz Hala Rapunzellestiremediklerimizden misiniz?

~HAIR MANIA~

Konumuz saclar. Arastirmaci youtubekolik cevat kelleniz yine ilginc videolar buldu. Gerci birine tikladiniz mi diger hepsine ulasabiliyorsunuz. Ama ben oturup bir coguna baktigim icin ozet hazirladim. Sanki de bana biri sormus, ay nolur bir arastirda bize haber ver demis gibi. Merak kardeeeesim merak. Ben merak ettim ya, belki baska merak edenlerde vardir diye armut pis agzima dus servisi yaptim.
Iste basliyorum:

Ilk olarak meshur Jessica Simpson'in kullandigi hair extension'in websitesinden baslayalim. Youtube'de degisik videolari seyredebilirsiniz. Acayip kolay ve dogal gorunuyor. Tik takayim tik cikayim diyorsaniz, kisa sacliyken uzun saca ozenip uzatamiyorsaniz, veya uzun sacli olup kestirmeye kiyamiyor ama kisa olarakda kullanmak istiyorsaniz burasi sizin adresiniz. HSN'in makyaj malzemesi, sac klipleri gibi videolarida mevcut.


Eger bir salona gidip profesyonele yaptirirsaniz gercek sacla boyle bir extension'a sahip oluyorsunuz. Nasil yapildigini detayli bir sekilde gormek istiyeler buraya. Eski bir cekime benZiyor. Sonradan kesim mesim yapilmadigi icin pek guzel gorunmesede yapilisi boyleymis.

Bizim sattigimiz benzeyen Klip stili extension veren bu videoda pek birsey gostermesede websitelerinde fiyatlari ve renkleri var. Buradaki saclar gercek sac. Remi en yuksek kalitede ve ayni hizzada olan insan saciymis, silky yine yuksek kalitede olup dogal gorunumluymus. Yaki ise afrikali/zenci saci oldugundan degisik bir dokuya sahipmis. Onun disinda extension icin gerekli olan malzemeleride satiyorlar. Uluslararasi gonderi yapip yapmadiklarini goremedim.

En cilgin extensionlar : yapistirici ve bantla tutturulan saclar, canli renkler, rafta gorunumlu sentetik orgu tutamlar ve iron'lar

HCS Hair Extension : Burada reklam veriyor. Web sitesinde de pek gostermiyorlar birsey ama bir suru salonda uyguluyorlarmis. Isterseniz egitimini veriyorlar.
Micro ring denen bu extension'da biraz zahmetli olanindan. Burada nasil yapildigini gosteriyor.

Dikislisi bile var ayol.
Benim oyle extension mextension'la ilgim alakam yok diyorsaniz buyrun size tamamen kendimin, sahsimin, zatimin uydurdugu uyduruk bir hikaye:
~Bir Kulunu Cok Sevdim~
Katina'nin elinde makasi bicemez ah bicemez, o sirada Mahmure elinde cimbizi aynasiyla sek sek sekerek gelir. Tarkan'da yollarina gul sermis beklemektedir. Saclarini savura savura, bellerini kivirta kivirta Katina ve Mahmure gelir. Gizlice kanina girmek isterler Tarkan'in ama Tarkan gercek olup olmadigini bilmeden sadece onlarin saclarinda toka olmak istemektedir.
Bu arada Musti'de guzel mi guzel arabasiyla gaza basip giderken o kizlardan birinin kendisine kazak ormesini istemektedir. Ama Mahmure ve Katina'nin asklari onlara extra large'dir. Aklilarinda tek bir dusunce vardir. Iyi kizlar cennete, kotu kizlar heryere, peki citir kizlar nereye nereyede giderler...
Bir tek Serdar anlamistir durumu. Once Tarkan'a doner, hadi diyelim biri seni cok deli sevdi, Musti'ye de derki senin icin herseyi verdi hatta kazaginida ordu, ama ya bir gun size bel kivirirlarsa?
Kayahan daha once birlikte oldugu ve sari sekerim diye cagirdigi Katina'yi sari saclarindan dolayi sucladigindan , Serdar onu binlerce dansoze kanmadigi icin tebrik etmistir.
Bu olaylari magazin haberlerinden duyan Hulya da olayi sonuca baglar:
Ah be güzellerim ah
Biz sizi üzeriz ah
Sadece gezeriz ah
Yarınımiz, dünümuz yok bizim
Uyduran :Nilly




















Saclar ve asklarla pek alakasi olmayan Nilly bildirdi.

15 Yorum:

kedi said...

Saç ne önemli dimi Nillyyyyy?
Ben küçükkene babam saçlarımızı 0 numaraya usturayla kazıtıp badem+zeytin yağı sürermiş,saçlarımız gür,canlı ve parlak olsun diye.Sonuç mu?
Valla ablamda çok işe yaradı,hani reklamlarda saçlarını savura savura yürüyen güzel ablalar varya,hani herifler mal gibi bakacam diye havuza düşer,taşa takılır falan gerzekler,işte aynı öyleydi ablamın saçları,yalanım varsa ne oliiiim(ama O da güzelim saçlarını kapattı ya valla ben ne diyim artık)
Ben ise efemmm babam kafayı kazıtmasaymış kel kalacakmışım diyeyim de sen anla artık fare kuyruğu saçlarımı:(
Çok şükür kızlarımın saçları deyzelerine çektide yırttılar yaneeee:)

yalnızlar kraliçesi said...

Yine aydınlattın bizi nilly ciğimm..

nilly said...

Gercekten o kadar kisa kestirdin mi biyo? Br kere ben cok guzel kut bir sac kestirmistim. O kadar begenmistimki elim sacimdan inmiyordu. Tik filan yapmistim sacimi parmagima dolamalar, surekli kahkullerimle oynamalar. Anneme geldiler sonunda ve beni tekrar goturdu ve kisacik kestirdi saclarimi. Cok aglamistim coook.

Kardesinin dugunundeki resimlerden hatirliyorum, hatirladigim kadariyla cok fare kuyrugu gibi gorunmuyordu. Tamam, takma sac vardi dicen ama yinede cok az degilmis gibi sanki.

Kralicem, ben bazen fazla takiliyorum internette. Aslinda daha onemli bakmam gereken seyler varken bazen kendimi kaptiriyorum iste boyle seylere )

Serra said...

asLinda bana Lazim extenSion oLayLari ya. Gur diiL sacLarim.. ;(

~Serra

KUGUU said...

Utubekolik CEvatKellem benim ugrasmissin yine.
Bu arada yazdigin hikayen de cok tatli olmus NILLYcgm.

Bri; said...

Yaaa ne önemli dimi saçlar..Araştırman süper olmuş ama hikayen tam süper olmuş:) Çok güldüm ellerine sağlık

eho said...

ay bu sac konusu benı uzuyor yaa bende cok sıkılıyorum şekil verirken yaaa:( buarada cnm ne syeni site actı
http://tedarikmucize.blogspot.com/ haberin olsunn

nilly said...

Serracim, sizin ordaki mall'lardan birind soho veya buji varsa git dene hemen :)

Kugucum, sence bir sonraki arastirma gorevim ne olsun? :))))) Hem onada yeni bir hikaye uydururum :P Mailini aldim, tembellikten birsey yazmiyorum.

B.J. faydasini gorduysen ne mutlu :) Ben boyle uydurma hikayelere devam edeyim :)))

Ehocum bende kendi saclarima bir turlu bir sey yapamiyorum. Uzasin diye bekliyordum, e uzadi uzamasina ama ben yine birsey yapmiyorum :) Nes'in adresi icin saol. Bu ayri bir adres mi yoksa diger adresini degistirip bunu mu acti?

ibeking said...

nilly ve youtube :) şekerim ben bir toka aldım..hani şöyle yapınca topuz oluyo kıvırıp döndürünce bilmem ne oluyo diye..bayıldım..tam benlik dedim.. satan kadın o kadar muhteşem yapıyordu ki..ve fakat ben eve geldim mümkün yok beceremiyorum..o zaman sen geldin aklıma..bu aletlersiz de nilly beceriyo diye..heyyt be...

eho said...

bu yeni adresi cnm artık burda

Anne ve Bebisi said...

Nillycim, gel seninle sanal bir dergi hazırlayalım:) Biz de bu araştırmacı gazeteciik ruhu varken, bu işi paraya dökelim :P

Ben de bir anımı anlatayım:P
Ben küçükken annem hep saçımı kısacık kestirirdi, banyo sonrası kurumasu kolay olsun, üşütüp hastalanmayayım diye. Teyzemin kızının saçları ise rapunzelin saçları kadar olmasa da çok uzun ve de güzeldi. Onun örülmüş güzel saçlarına bakar iç çekerdim. Ancaaak! İki kuzen saç saça baş başa kavgaya girdiğimizde o saçlar kuzen açısından pek de avantajlı olmazdı:P Uzun saçlarını elime bir dolardım:P O zavallım da benim erkek traşı saçları yakalamaya çalışırdı ama ne mümküün :P

nilly said...

Esracim sen avantajli olmussun :) Benimde yle kisa sacli bir donemim vardi.

Anonymous said...

Nilly ben arada gelip, saatlerce radyo dinliyorum ;) Hani bakip bu kiz napiyor burda, birsey de yazmiyor dersen haberin olsun ;)

Sevgiler
S.

nilly said...

Sanemcim, kesinlikle bir problem yok :) Bende radyoyu dnlemek icin aciyorum. Bazen cok iyi parcalar calmasalarda yinede iyi oluyor dinlemek. Diger radyoalra baglandigimda surekli kesiliyor. Bu arada sayfamin acilmasini etkiliyor mu, cok yavas veya normal mi aciliyor?

Anonymous said...

gayet normal :)