Friday, June 29, 2007

Bugunde Bitti

Turkiye kavrulurken buraya bir turlu yaz havasi yerlesemedi. Haftasonu ucundan accuk guzellesmisti ama Persembe'ye kadar yine bozdu. Malum bugun benim off gunumdu!

Hava kapali olmanin disinda birde yagmurluydu. Her ayin son Persembesi yaptigimiz gibi Alberta denen sokaga gittik. Ben biraz tembellik edip daha gec gittim.

Sayfami degistirme cabasina girismistim. Hersey cok guzel gidiyordu fakat nedense 'preview' dedigimde desigiklikleri gosteren sayfam ciktigi halde 'view in new windows' dedigimde taaaaa eskiden kalma sayfami acip duruyordu. Gicik etti beni ve oyle birakip ciktim.

Bizim evin onunden gecen yol Eylul'den beri tamiratta. Langur lungur cukurlara batip cikiyorduk kac zamandir. Gecen hafta itibari ile yolu tamamen kapattilar. Asfalti sokup tas doktuler. Agustos sonuna kadar devam edecekmis. Orada oturanlar yolu kullanabiliyor ammmaa bizim downtown tarafina gidip gelmek icin kullandigimiz anayola giden yoldu bu. Simdi kulagimizi tersten tutuyoruz. Bugunde aynen oyle yaptim ve anayola baska bir giristen, daha geride olan bir giristen girdim ve trafige yakalandim. Ilk buldugum cikistan yolumu desigitirdim degistirmesinede yinede bir saatimi aldi Alberta'ya gitmek.

Hafif hafif yagan yagmur altinda islandik ama yinede gelenler oldugu icin yagmur bereketini gosterdi :) Her zaman yaptigim gibi bir tur attim caddede. Ben alicilardan degilde bakicilardanim. Enteresan seyler yapan artistler var gerci ama bazen diyorum ki iki ugrassam bende yaparim ona benzerini. Boylece hic birsey almadan geri geliyorum. Iki ugrasip yapiyor muyum, yoooo. Yapabilecegimi biliyorum ya o bana yetiyor :))

Dondugumde blogla yine ugrastim. Bu sefer becerdim hahaha, elimden ne usan ne kacan kurtulur benim derrrrmisimm. Hatta dedim bile. Yok ya, sadece daha dikkatli olup yardimci bir sayfadan kopya cekince oluyormus meger. Revert expanded bilmem zimpirdi to defult, old templete gibi asagidaki sunulmus extra ivirlara dokunmayinca oluyormus!

Hazir bu kadar ugrasmisken bari biraz da yazayim dedim. Yazdim iste. E, artik uyusan diyorum Nilly, yine saat aldi basini gidiyor!

6 Yorum:

Serra said...

bLogun cok cici oLmuu$$$.
hayirLi oLsun yeni tempLate. ;)


~Serra

nilly said...

Tessekkur ederim Serracim. Sayfana ugradim baya uzun yazmissin hakketten. Daha okumadim ama soyle bir scan ettim. Geri gelicemmmmmm...

Gamzeli said...

çok güzel olmuş sayfan canım, güle güle kullan...bende değiştirirken aynısını yapıyordu , sinir oldum ama sonra oldu :)

iyi haftalar...

KUGUU said...

yeni hali ve renkleri desenleri cok begendim ben NILLYcgm,Pek soft pek hos olmus , tipki senin gibi:)

nilly said...

Gamzelim ve Kugucum tesekkur ederim. Bu aralar ki ruh halime gore boyle birsey cikti ortaya. Bakalim ilerleyen zamanda ne gibi cesitlemelere giricem :)

likenother said...

merhaba siteniz gerçekten hoş olmuş,
ama size sormak istediğim bir soru var,bende blogspot tan blog sayfası aldım ama sizin gibi sitenin template ini değiştirmek istiyorum.maalesef çok uğraşmama rağmen bir türlü yapamadım.aslında nette yaptığım araştırmaya göre bir çok yol varmış ama bunların çoğu profesyonel program kullanımı gerektiriyor.acaba sizin bana önerebileceğiniz bir yol var mı.yardımcı olursanız çok sevinirim.mail adresim emre_gig@hotmail.com