Saturday, May 12, 2007

Gokten Uc Elma Dustu

Bir zamanlar...

Uc kucuk tatli belanin annesiydin. O tatli belalar sen gozunu acip kapatincaya kadar buyuduler. Hatta bir tanesi sana torun baldan tatlidir lafinin guzelligini yasatiyor. Anneliginin 33. yili Anneanneliginin 1.yili kutlu olsun ve daha niceleri nasib olsun. Seni cok seviyorum.




Bir zamanlar...

Tatli tatli kavga eden, salondaki masanin etrafinda kovalamaca oynayip annemizi delirten, sabah kahvatilarinda birbirimize cesitli recellerle minik ekmekler hazirlayip birbirimize ikram eden, alinan seyleri paylasirken en guzelini kapma cabasina girisen, iki kardes bir olup digerini sinirlendiren, bulasiklari kim kaldiracak tartismasi yapan, yan yana yataklarimizin arasina koydugumuz teybden calan muzikle uyuyan, buyudukce kumanda kapma yarisina giren ve daha bir suru guzel seyi paylasan kardes, arkadas ve en iyi dost olduk. Simdi gozlerimin onunden gecen bu goruntulerden sonra nerden nereye demeden kendimi alamiyorum.

Simdi ise kucaginda 6aylik Bora ile bir annesin. Ilk anneler gunun kutlu olsun. Seni de cok seviyorum.

Benimde teyzeligimin 1.si kutlu olsun.


Tum anneler ve anne adaylari,

Anneler gununuz kutlu olsun. Sizi sevgiyle selamliyorum.

Edit: Gaykedi resimlerden kim kimdir diye sormus, bende buraya ekliyorum.
Soldan saga
1. resim :Ben, annem, ablam, kucagimizdaki de erkek kardesim.
2. resim: Ablam, ben ve kucagimizdaki kardesim
3. resim: Ablam, ben, kardesim (heps sirayla oturmusuz sanki :)))
4. resim: Yegenim

1. resim: Yukardaki 2.ye ayni
2. resim: Ablam ve ben sarmas dolmas
3. resim : Ablm ve agzi acik kalmis ben
4. resim :Ablam ve yegenim

9 Yorum:

gaykedi said...

ayy resimleri açıklasana bize hangisi sensin çocukların :)

nilly said...

Posta ekledim gaykedicim :)

Gamzeli said...

çok güzel resimler, annenin, ablanın ve sen anne adayının anneler günü kutlu olsun.resimler çok hoş...

Serra said...

oy oy oyyyyyyyyy :)
yazin iLk i$im boLe cocukLuk fotoLarimi ayikLamak oLucak eve donunCe :D

~Serra

KUGUU said...

BAYILDIM NILLYcgm. hamili kart yakinim oldugun icin sana torpil geciyorum sanma sakin !!! ama sen 3un icinde en tatlisisin:) Hele o agzin acik ablana bakisin... ve elbetteki tanidigim en tatli "teyze" de sensin:))OPTUM seni canim.

zeyno said...

Nillycim ne güzel yazmışsın böyle, okurken ben de çocukluğumu, kardeşlerimle yaptığımız kavgaları hatırladım. Ama kardeş gibisi yok bunu çok iyi biliyorum şimdi...

nilly said...

Gazmelim saol, seninkini de onumuzdeki yakin yillarda kutlamaya baslariz herhalde :)

Serracim, hzir gitmisken bizim evede ugrayip benim almayi akil edemedigim fotograflari alsana. cok pismanim bavulumda fotograflara fazla yer ayirmadigim icin.

Kugucum, ortanca kardeslik diye bi olay vardir. Tanidigin ortancalara sor bak hepsi hemen hemen ayni syleri soylerler. Genelde zipir olurlar, ailedeki saklaban onlardir, bazen kendilerini aile disindan biriymis gibi hissederler ama halbuki kalbini olustururlar. bazen ezik, bazen super hissederler falan filan.. Iste o agzi acik haliyle duran ortanca zipir benim :) Guzel ovglerin icin tesekkurler.

Zeynocum, bende kardeslrim oldugu ve onlarla iyi anlastigim icin kendimi cok sansli hissediyorum. Iyi ki tek cocuk olmamisim. Bildigim bazi tek cocuklarin kardes kavramini anlayamadiklarini farkediyorum. Kardes bambaska birsey yaaa.

Anonymous said...

Sister Bacim
Yazini yeni okuyabildim. Ama gozlerim yasarmadi desem yalan olur. Super bir mesajdi. Allah en kisa zamanda sana da bu mutluluğu tattirsin insallah.

Annemde sana sevgilerini gonderiyor. Ona telefonla okudum Malum tasinacagi icin herseyi topladi. Ama inan sesi titredi ben okurken.

Tesekkurler canim benim, teyzelerin en tatlisi.

Optum.
Sister

nilly said...

Sisterim bacim canim kanim, titrettim sizi yine demek :) Sizi cok mucckkxxsss