Wednesday, March 28, 2007

Ben Yazana Kadar...

Gozunuz degisik bir sey gorsun diye bunu ekledim. Yazacaklarim var da bir turlu yazasim yok.

En iyisi siz suraya bir tiklayin. Istanbul Devlet Opera ve Balesi'nin yeni gosterimi. Istanbul. Dunden bugune Istanbul. Daha once anlattigim beni internetteki cesitli sitelerden bulan ilkokul arkadasim balerin olarak bu gosteride yerini almis ve bu siteyi bana yollamis. Artik siz canlisini seyredip bana anlatirsiniz.

Opera, bale, tiyatro, heykelcilik, resim, sinema, muzik, tum sanat eserlerini icine alan bu gosterimin arkasinda hummali bir calisma var. Hulya Aksular'in hikayesini detayli bir sekilde tanitim filminde anlatmis. Biraz uzun ama siz bu sanat dallarinin nasil bir araya geldigini gormek ve Istanbul'u tekar kesfetmek icin girip seyredin...

7 Yorum:

mayonez said...

nilym minik laser yazıcı tonerim benim(bundan sonra sevdiklerime öyle değişik hitaplarda bulunacağım bu biline) çok sanatla haşır neşir gördüm seni. sanat meretine gönül verdiğimde ünv deydim ve heykeltraşlık kursundan yaptığım insan kafası kuruduğu için atılıncaya kadar sürmüştü..yağmurlu bir nisan öğleden sonrası çöpte gördüydüm o koca kelle hamdi amca heykelimi:(( neyse toparlandım canımmm:))

Anne ve Bebisi said...

İyisindir umarım nillycim.

yalnızlar kraliçesi said...

seni sobeledim nilly ciğim, sayfama uğrayıver canımcım..

ceyda'nın tükkanı said...

Ben de ancak senin gibi internetten takip edebiliyorum istanbuldaki sanatsal etkinlikleri su sira:( Eh napalim bir sure daha boyle gidecek sanirim.

nilly said...

Mayonezim, ben seni yemeyi severim, yazilarinda da gordum bu hitaplari cok orjinal olmuslar :) toparladigina sevindim :) niye devam etmedin?

Iyiyim anne ve bebisi, sonunda sbe odevimi yaptim :)

Kralicem, sobenizi gordum, arttiriyorum, elimde full house var :P

Ceydacim, bende youtube'de sonucsuz aramalar yapiyorum. Donsoz bol, tv showlari bol, klip bol, film bol, CemYilmaz bol bol, Keske onlardanda ekleyen arkadaslar olsa :)

mayonez said...

gurur yaptım tüm sınıf çöpteki hamdiye gülüyordu:)) devam edemezdim, içimdeki sanat aşkını öldüren hocaa birgün karşılaşacağız:))

nilly said...

Alacagin olsun hoca, sanat katili :P

Yine dene bence sen, bakma kimsenin ne dedigine. Hic resim yapmadan resim yapip yapamadigini bilir misin, bilmezsin. Hic kimse begenmese bile sen yaptigin icin sen seversin :)