Thursday, February 15, 2007

Sanal Kahve Fali

Fala inanma falsiz da kalma!

Goruntu ortada. Sanal Kahve Fali olayini baslatiyorum arkadaslar. Gerci yapan baska bir var midir yok mudur hic haberim yok ama en azindan kendi capimda bir ilk yapayim :)

Gecen aksam bu cin fikir aklima gelince bir an onne uygulamaya koyayim dedim.

-Ben hic bakamam kiiiii....
-Hic anlamam!
-Aman salayip duruyorum ben.
-Ben bakarsam hayvanat bahcesine doner.
-Ben bilmem annem bilir. (o zaman anneni cagir lutfen)

seklinde cevaplar kabul edilmemektir. Soyleyin icinizde geleni. Yoksa sobelerim ha hepinizi :) Agiz tadiyla fala baktiralim surda di mi? Blogger arkadaslarimin disinda, beni sessizce okuyan diger arkadas, akraba, hisim, dostlara da sesleniyorum.

Hadi ya, bi kiyak gecin su gurbetciye [bu lafida pek sevmem ama acindiriyim azcuuuuk kendimi diye kullaniyorum :)]

Simdiden agziniza saglik




















Bir anlam teskil ediyorsa hemen sunu da ekliyim; fincanin kulbunu solda dusunun, sonra saat yonunun tersine cevirdim. Dibine baktimda, icim pek mi kararmis ne? Tabagi cevirdigimde dilegimide tuttum. Hadi bakalim, neyse hali ciksin falim.





14 Yorum:

mayonez said...

nillym küçük tavşanım galiba hostes olcan o ne kadar yol öyle. ben birşeyi satıp daha büyük bir şey alacağınızı gördüm sanki araba modeli yükseltmek gibi ev almak gibi..deniz atı gördüm at murattır deniz atı sulu murat zannımca:))

ama genel olarak için ferah ve geleceğin parlak.

Serra said...

ay aLemsin niLLy yaaa :)
ama super fikir! ;)
bi$i annamam ama onunde yoLLar var, geLeceginLe iLgiLi secenekLerin var. hepSi de seni feraha uLa$tirio ama dikkatLi oLmaLisin orda bi yerde ok gordum dikkat manaSi cikardim ondan. ;p
ne guseL saLLiorum dimi :D

~Serra

Anonymous said...

nilguncum bende yol gordum bir suru bide iki tane haberin var gibi
nerden aklina gelir boyle seyler
ama genel olarak guzel gorundu yakinda birileriyle tanisacagini zannediyorum tabakda gordugum kadariyla
kocemen optum anacim
-E

Anonymous said...

Nilly'cim sen cok yasa emi, cidden hic anlamam ama eger bakanlar varsa bende icip, kapatirim fincanimi bu boyle biline :)

zeyno said...

Nillycim kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi vallahi harikasın:))
"Planladığın bir şey var ve bunun için bir hazırlık aşamasındasın, başarı gözüküyor, aile içinde ufak bir kırgınlık yaşıyorsun ama büyütülecek bir şey değil...
Uzun süredir olmasını düşündüğün bir konuda olumlu heberlerin var ve kendini uçacak kadar hafif hissedeceksin"...Attım ama tutan olursa bilmek isterim:)))

Anonymous said...

Pek kısa bi vaadede ben deyim 3 sen de 33;bir "hamili yakiiininizden" bi mail alıp çook sevineceğinize delalettir,bide sende acaip sıkıntı var,bi pırt et geçer,gaz maz kalmaz ;P

yalnızlar kraliçesi said...

sevgili Nilly, ne baktırırım ne de bakarım ama senin için bişiiler söylemek istedim, inşallah tutar:

Farklı yerlere 4 açık yolun var. İlk gideceğin yolda uzun boylu biri seni bekliyor, muhtemelen erkek.Yolculuklarını ferah ferah yapacaksın..

İçin sıkıntılı, belki telvesi fazla gelmiştir diyiim ben..

müjdeli iki haberin v ar, mutlu olacaksın..

Çok çabalayarak işte veya özel yaşamında iyi yerlere geleceksin ama daha çabalaman lazım..

Sorunlarını arkaya atmışsın veya atmaya çalışıyorsun..

Tabağında balık var, bu para veya kısmet. Ama daha bağlı, kopmamış veya çıkmamış. Alac ağın bu parayı iki kişi iyi yerlerde kullanacaksınız.

Haneniz mutlu ve huzurlu


Dileğin olacak ama hemen değil, daha zamanı var.

Umarım bişeyler tutmuştur. Fala inanma, falsız da kalma demişler, dii mi ama:)))))

eho said...

nillyi'cim şimdi pc'yi alıp izmir sokaklarında bilgisayardan online fal bakan varmı diye araştırayım olur mu? hehehe

ceyda'nın tükkanı said...

Bu fikre bittim ben:))) Evde kahve içip ne yapacağım diye düşünmeye son. Süper valla. Bu arada iki farklı yerden sen ve başka bir kişi başka bir yerde buluşacaksınız ve çok sevineceğin bir haber veya olay olacak orada. Bu da benden:))))

nilly said...

asrkadaslar hepinize tesekkur ederim. Boylece bende bu fali unutmamis olucam ve olmus mu olmamis mi diye geri donup bakabilecegim :)

Mayonezim, insallah arabam bozulmadan boye bir degisime giderim, yoksa cok masrafli olur valla :)

Serracim, ben dikkat edeyim di mi o oklara, canim yanmasin sonra :)

E'cim, su tanisacagim bir gelsin artik beaaaa, cok uzatti. Ne zaman geeceginide bildirmis mi? :)

Banu'cum bak herkes ufak tefek birseyler yazmis. Hepsini toparladim mi kocaman bir fa olucak :)

Zeynocum, insallah su hafifletici haberlerim gerceklesir. en cok onaihtiyacim var.

Sevgili anonymous, hamili yakindan bir mail geldi, beni de pek sevindirdi. Falin cikti ayol :P

Yanlizlar Kralicem, parmaklarina saglik. Planladigim yollarim pek yok malum para yok ama belkide beni bekleyen asamalardir. Su uzun boylu yakisikli mi ;) ICimin sikinisi vaar hakikatten o telveler ondandir. Haftaya sali umarim o mujdelerden biri olur ve sikintimi alir. Oze ve is yasamimda malesef cabalamadan hic bir sey olmuyor bana. Armut pis agzima dus olayini hic yasamadim. Boylede gidecek galiba. Sorunlarimida genelde hep arkaya atarim. Dusun dusun patladigim icin yokmus gibi yapiyorum bazen. Umarim hayirli bir kismet olur o balik.Tekrar tesekkurler.

Eho'cum, bulunca haber ver :)

Ceyda'nin tukkani, youtube'den kodluyorum ve public biraktim. Bakarsin ordand bilen birileribirseyler soyler :) Yorumun icinde tesekkurler.

YAGMUR said...

oo senin yollarin cok hepside acik hadi hayirlisi

nilly said...

Hadi hayirlis Yagmur :)

CaDı said...

Hahahaa:) Palyanço'da görmüştüm ilk fal işini, ama sen bide videosunu eklemişsin! Bravo valla! Bende faldan anlamam ama orada lambadan çıkan alaaddinin cinini gördüm, üç dileğin gerçekleşecek;) Hehehe, nasıda eminim ama! Bu arada Mayonez'in fal baktığını bilmiyodum, bak terbiyesize, gideyim de kendi falıma baktırayım bari:P

Anonymous said...

ıcınde sıkıntı war zamnla dagılıcak..yolların war sımdılıkm kapalı ama ılerıde olucakk ustu aydınlık.. dılklerın war zorlanıcaksın beklersen zamnla olucak.. olunca bı oh cekıceksın ama sana dost gornen dusmanın war yakın cevrende balıgın war onun onnde englelıo.. asıcaksın sana zamnla adının ıcınde T olan bırıle tanısıcan yollarınız bırlesıcek bı sure sonra tmız huzurl guzel bı hayat bı yere gıdıceksın oole tanısıcaksın onnla.. benden bu kadar ınss dogurdr:D