Friday, February 23, 2007

Diyorum ki...

Acaba el falida baktirsam mi :) hahahahahaha

Valla, bakin el fali biliyorum derseniz hemen elimin fotolarini cekip eklicem :) Hepinize tesekkur ederm. Bayadir baktirmamistim fal. Surekli bahsettigim kizlar var ya, ara sira onlarla bakiyoruz birbirimizin falina ama her dakika beraberiz zaten, herkes biliyor kimin ne halt yedigini :)

Bu arada ben bu fali ekledikten sonra yani gecen Pazar bizim kizlar bir falci bulmuslar Brodway semalarinda. Girmisler ve pazarlik yapip baktirmislar fallarina. El fali bakiyormus garip gorunuslu kadin. Bu ikisiyle hemen fal sonrasi bulumustuk ve heycanlarini gormeliydiniz. Kadin bir bir bir soylemis bunlarla ilgili dogru seyleri. Gerci bir tanesi fena tirsmisti. Arkasinda dolasan bir bebek ruhunun bunun iserinin ters gittigini soylemis filan. Annesi bir bebek aldirmis ondan once. Kizimiz o yuzden korktu. Bizde teselli ettik, ya ne korkuyorsun oz be oz kardesin diye :))))

Gerci kadinin nasil para yaptigi anlasildi. Sen ver bana $700, bir saatte kurtarayim seni diyormus :) Masasinin uzerinde $300-$400'lik musteri cekleri gormus bizim kizlar. Bizide bir dusunce aldi tabi, len kim bir saatte bu kadar para yapabilir ki al iste kadina bak, birak gunu ayini kurtariyor boyle.

Buraya gelmeden once Avsa'ya gitmistim ilk defa. Orada tanistigimiz bir arkadas bir falci kadini gostererek bu kadin super bakiyor gidip baktirin demisti. Gittigimizden beri takildigimiz bar, gunduzleri de kapisini acik biraktigindan orada baktirdik kadina falimizi.

Once arkadasim oturdu karsina. Yanlarina kimseyi almiyor fala bakarken. Bir muddet sonra benim arkadas ben bir odamiza gidip gelecegim dedi ve sira bana geldi. Kadinin bana anlattigi seylerden sadece birini hatirliyorum. Kumral, orta boylu bir cocuk cok yakin bir zamanda sana ilan-i ask edecek demisti. Bende heeee tabi tabi olmustum. Sonra dediki senin kismetin kapanmis. 50 milyona acarim ama siz tanidiksiniz 20'ye yapicam deyip elimi ovusturmaya basladi. Yok dedim yapma simdi o kadr para yok yanimda. Ben bir odaya gidiyim!!! Meger benim arkadas da o yuzden gitmis!

Velasil, gittim, parayi getirdim. Avucuma ovusturup birseyler okudu ufledi ve o gun bugundur benim kismetim kapandi diyebilirim :)))))) Yok ya aslinda oyle kapanmadi. Acildi ama nedense hic benim istediklerim olmadi. Neyseeeeee...

O aksam kahvemizi icmek uzere cafe'de oturuyorduk. Bizim falciyi oneren arkadasimizda o siralar tatoo yaptiriyordu. Buyuk ve renkli bir cizim model yaptirdigi icin ara ara gidiyordu ve bizde ona eslik ediyorduk bazen. Biz kahvelermizi icerken ona tatoo'sunu yapan cocuk yanimiza geldi. Cocuk bana senle biraz konusalim mi diyerek beni cagirdi ve biraz yurudukten sonra bir bankta oturduk. Cocuk kumral ve orta boyluydu veeeeee benden cok hoslandigi itiraf etti... Soyle diyim: Oha filan oldum yaniiiiiii :)

Bende tik olmadigi icin hic birsey olmadi tabi ama gunduz baktirdigim falin bu kadar cabuk cikacagini dusunmemistim. Kadini takdir etmistim anlayacaginiz.


Birde benim Omur sultanim vardi. En sevdigim insanlarin basina gelir kendisi. Bizim karsi komsumuzdu. Hatta ben ona sen ne guzel komsusun Fahriye Abla muamelesi yapardim. Sonra Marmaris'e tasindilar. Icimi, disimi, sirlarimi paylastigim, bira ve okey partileri yaptigimiz, bazi geceler kocasiyla yaptgimiz 'sen cuma cik biz cumartesi cikacagiz' seklinde yaptigimiz pazarliklar neticesinde bar kacamaklari yaptigimiz sultanimla bir de sarhoslugmuz vardir ki yoktur boyle birsey.

Daha yabanci ickilere vergi bu kadar binmemisken ben Bacardi, Safari, Baileys filan alip aksamdan aksama bir kadeh doldururdum. Bizimkilerin evde olmadigi bir aksam koymusum Safari portakalimi film icip iciyorum. Ilk kadehimden sonra benim Omur sultan geldi. Ooo, keyfe bak, bize yok mu? Olmaz mi canim benim. Hemen mutfaga gidip portakali koydum bardaga ve geri geldim. O kadehin sonunda benim sultanim ya benim kafa guzellesmeye basladi derken aklima ne geldi dersiniz? Safarinin salonda olan nacizhane kucuk barimizda oldugu ve benim mutfakta portakali koyduktan sonra safariyi koymadan gelip oturdugum! Benim ilk kadehimi saymazsak tarihte portakal suyuyla kafasi iyi olan kisiler olarak gecmis bulunduk. Yani neymis hamis: Psikolojik olarak kendini etkiyebilir, ister ilk kadehte sarhos olabilirsin ister 6 kadeh icip dimdik ayakta durabilirsin...

Omur sultanim bana hep fal bakardi. Benim herseyimi bilmesine ragmen ben onun fallarini can kulagiyla dinlerdim. Bir kere deve yukuyle kismetin geliyor demisti. Pespese birkac falda ayni seyi soyleyince pek bir inanmistim. Ben senelerdir o deveyi, kismeti ve onu getireni beklerim ama sanirim hala colu gecemediler :) Baslarina birsey gelmis olmasin col yollarinda. Haramiler mi kesti yollarini, yoksa tuberkiloz filan mi oldular. Anlasilan Ipek yoluyla da gelmiyorlar, yoksa yukleri olmasada kendileri simdiye kadar burda olurlardi hahahahahaaha

Aslinda bir falim daha var ciktigini dusudugum ama o sonraya kalsin :) Hadi faliniz acik olsun.

6 Yorum:

zilsizzarife'nin yeri said...

Nilly süpersin çok eğlendim yazdıkalrını okurken.Nedense bütün kızlarda vardır bu fal merağı.
Umarım o kısmet gelir bian önce bulur seni:)

eho said...

neyse bende portakal suyu içerken dikkat edeyim bari canım..hehehe
fal merakı iyice sardı bakıyorumda::9 yoksa bişeylermi bekliyoruz hımm şöyle beyaz atlı falan:)

Asortik Krep said...

ben bu sabah baktım yazılarına ama fal bakmayı bilmiyorum ki ben :))
İçimden geleni söylüyorum kendime..Yani kendi falıma kendim bakıyorum :))

nilly said...

Zilsizzarifecim, hakikatten niye hep kizlar? Gerci bildigm bir kac erkek var merakli ama bir elin parmagini gecmez :)

ehocum, valla, posali posasizda farketmez. Beyaz atliyi gectim ben. Onun gelecegi yok, ben ucan daireliyi bekliyorumartik )

Aaaaa, asortikcim, iki kelimede bana salliyiverseydin :)

Gamzeli said...

aaa yazım çıkmamış :((

nilly said...

Gazeli neler yamistn cok merak ettim.