Thursday, December 14, 2006

Utanc Tablosu


Burada sac sekilleriyle ilgili bir video var.

Evita Peroni markasi Tr'de de varmis. Sitesinde bu videoyu buldum. Ilk baslarda sadece sac bantlarinin sekillerini gosteriyor ama sabrederseniz video ilerledikce diger sekilleri ve toka kullanimlarinida goreceksiniz. Ses acmaya ugrasmayin sessiz yapmislar. Yaklasik 10 dakika suruyor. Hizli baglantisi olmayanlar yuklenmesi icin biraz bekleyebilirler.


Bu asagidaki resim ise gecen aksam oynadigimiz blowling sonuclari yani 'Utanc Tablosu' Ilk turdakini hic sormayin zaten. Feci. Gerci cooook uzun zamandir oynamistim. Uc senedir burdayim, hic oynamadim. Oradaykende en az bir sene oynamadigimi farz etsek, ooohhhhooooh, cok vakit gecmis. Her nekadar oynadigim zamanlarda da cok iyi olmama ragmen strike veya spare oranlarim daha yuksek oluyordu. Gizli gizli gidip pratik mi yapsam ne?


13 Yorum:

mayonez said...

korkunç:)))) kendini iyi hissedeceksen tabiki bahane öne sürebilirsin canım benim:)) senelerdir oynamadın..hatta senin uğurlu topun orada yoktu ne blim zemin kötüydü:))

Anonymous said...

Ben aşağıyıda okudum, sizi gidi edepsiz kızlar sizi, ağzım açık kaldı vallaa yaa!!

Bu arada yeğenin çok tatlı, maşallah maşallah:)

Serra said...

ya ben de artik kotuyum bowLing`de. o yuSden artik bi$i diemiciiim.. Ah ah nerde o eSki strike`Larim.. hehe :)

~Serra

Anonymous said...

video yu izledim, cok güzel ve pratik sac modelleri var, ama tabiki böyle uzun sacli oldugun zaman daha cok avantajlarin var.

Bowlingi cok severim, yok kiz sen kötü degilmisisn, gördügüm kadariyla strike bile atmissin:) Üc kisiyle daha hic oynamadim, biz hep kalabalik oluyoruz, cok eglenceli bir oyun. Yakinda gidecegiz yine.

Anonymous said...

Hatunlar ne guzel usul usul takiyorlar sac bantlarini, tokalari, ben aynaya bakarak bile zor yapiyorum :) Birde sac bantlari benim kafamda hic durmuyor nedense :)

nilly said...

Mayonez hatta sunlarida ekleyebilirim, toplar cok agirdi kaldirmadim, yok toplar cok hafifti ucup gidiyordu, topun delikleri kucucuktu parmaklarim sikisti, cok buyuktu top elimden kacti. En iyisi soyle diyim, monitor bozuk yaaaaw :)

Cadicim, degisiklik olsun dedik. Ama hala erkek strip clublarini merak ediyorum ben :)

Serracim, her isin basarisi pratiktan geliyor iste. Diger arkadasim bir ara karpuz atar gibi atti daha bile basarili bir atis oldu :)

Sevilaycim, senin saclar uzunsa yeteri kadarsend dene. Inan 2.cm saci olan kadinlar bile denemek istiyor bazen. Oyle boyle takiyoruz onlarada birseyler. Bowlingi bir ara cok oynardim. Gerci yine cok iyi degildim ama ne biliyim daha cok guzel atislar yapardim.

Banucum,bende gorunce pek begeniyorum ama benimde basimi agritiyorlar. Gerci hafif ve kumastan olanlari var ama ne biliyim psikolojik olarak etkilenmisim bir kere :)

zilsizzarife'nin yeri said...

Nillycim ,o videoyu bende seyrettim.
Ne güzel saç şekilleri oluyo öyle:)
Bowling konusuna gelince o gün şanssızlığın üstündedir.Eminim bir daha oynasan yıkarsın bütün labutları:)
Ufaklıkta çok tatlı maşşallah diyorum.Çok öptüm seni:)

Anonymous said...

Önemli olan kazanmak değil,yarışmaktır öyle değil mi nillycim:)Taraftar yine de seninle gurur duyuyor:~)
Yeğenine maşallah,pek şirin tüm bebekler gibi.
Yorum için teşekkür ederim,sayfanda okudum:)Artık umuma açığız,her zaman beklerim:~)

Anonymous said...

Nillycim utanç tablonu seve seve paylaşabilirim. Çünkü bowling konusunda son sıraları kimselere kaptırmam. O da ayrı bir yetenek ama :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

merhaba nillycim uzun zaman oldu görüşmeyeli.bende gecende bebişle gittim bowling e aslında kotuyumdur ama busefer ıyıydım.bebiş cok tatlı yaa kendı ilkzamanlarımı hatırladım gorunce nasıl donukmusum okadar kucukkken dıyorum:)

nilly said...

Zilsizzarifecim, genelde de hep bir acemi sansi vardir bu oyunda di mi? Benim kuzenim ilk oynadiginda karpuz gibi atarak hepimizi yenmisti :)

Anne ve Bebisi, taraftara saygilar efenim :)Mee'leyen terliklerin sesini bir kaydetsene yahu, cok merka ediyorum :)

Eho'cum sonunda bende yeni adresini kaydettim. Takibe devam :)

nilly said...

Nuraycim, hele tirnak kirmaktada benim ustume yoktur bowlingte. Torpusuz gitmem hic oralara. Mutlaka bas parmagimin tirnagini igrenc bir sekilde kirarim.