Tuesday, November 14, 2006

Balli Kucuk Kavun

Ben hediye alirsam vermek icin cok sabirsizlanirim. Bir an once verip tepkilerini gormek isterim. Hayret bu sefer sabrettim.

Bundan 4 hafta onceydi. Denver'daki arkadasim Tr'ye gidecegini ve bizimkilere ugrayacagini, istersem yakinda dogacak olan yegenime birseyler goturebilecegini soyleyince kendimi bebek kiyafetleri arasina bulmustum.

Canim her birseyi almak istedi. Allah'tan yegen erkek oluyor. Kiz olsa herhalde bavul bavul yollardim. Biliyorsunuz, kucukde olsaniz, buyukte olsaniz bayanlar icin her seyde cok daha fazla cesit var. Ben diyorum zaten bayanlar olmazsa bu dunyada ticaret micaret olmaz diye.

Paketi Denver'a yolladigimda minnosum telefonuma soyle bir mesaj birakmisti. "Minnos, bizi magazadan aradilar. Bir musteri onlarda hic birsey birakmamis...Kizim napmissin yaa, ay ama cok sekerler hepsi, biz tek tek baktik hepsine"

Ablama soylemek istememistim supriz olsun diye. Ama neyi var neyi yok onuda bilmiyordum. Alacaklarimin yarisini aldiktan sonra caktirmadan sorayim dedim. 0-3 aylik tamam, bir derecesi, kulak temizliyicisi falan filani kaldi deyince dayanamayip ondan alma demis ve kestirip atmistim. Malesef diger aldiklarimda yeni doganlar icindi. Sonraki gidisimde 3-6 ay arasina baktim. E, birde ay hesapliyoruz, o zaman mevsim ne olacak, kislik mi, baharlik mi alicaz filan... Gecen hafta dayanamayip annemle babama soylemistim. Yani yine dayanamadim goruldugu uzere!

Neyse, bu sabah calan telefon Tr'dendi. Heh, dedim Minnos kesin bizimkilerin yaninda. Aynen oyle. Masallah bizimkiler 3 tane paralel telefon yaptiklari icin konferans modunda gibi konusabiliyoruz. Bir tarafta annem, bir tarafta ablam, digerinde minnosum. Sonra minnosun Ekim'de Tr'ye gitmis ve hala orada bulunan kardesi, pesinden minnosumun kizinin 'sen bize gelmistin, hatiiiliyosun di mi' diyen sevimli konusmasindan sonra babamimda sesini duydum. Minnosum'la ilk defa karsilasiyorlar ama bir kac kere telefonda gorusmuslerdi. Babam benim Minnosum'u gormeden cok sevmisti. Benim vefali dostumda kisitli surede gittigi gezinin bir gununu onlara ayirip beni ayrica mutlu etti. Bundan 1 ay oncede annesi ayni seyi yapmisti. Iste bakin, birbirimizin hayatlarina farkinda olmadan nasil dokunuyoruz ve nasil guzel sonuclar aliyoruz.

Babam, kal diyorum kalmiyor diye hafif sikayette bulundu. Ben minnosuma soylemistim zaten babam kesin sizi birakmaz istemez diye :) Ablamda isten izin alip annemlere gitmis. Sonunda bizim yolladigimiz paketler acilmis. Ablam 'bayildim, cok seker seyler, bir an once dogurup giydirmek istiyorum, merakim artiyor' gibi heycanli sozler soyleyince mutlu oldum. 'Barbie'yi gorunce anlamadim' dedi ilk basta. Daha once konustugumuzda enistemin uzaktan kumandali araba istedigini soylemisti. Cocuk icin istiyormus caniiimmmm!!! ne fenasiniz, hemen kendi icin sandiniz. CIk CIk CIkkk... Bunun uzerine 'peki sen ne istersin' diye sormustum. 'Senin Barbie bebegin olmustu ama benim hic olmadi, ben buyumustum o zaman' dedi. Bende o yuzden Barbie alip yolladim. Anne ve bebekli olanini bulamadim. Oyle olsaydi daha da anlamli olacakti. Enistede kusura bakmasin, uzaktan kumandali arabalar bir bavul kadar ve agir. Zaten Minnosum, kizcagizim bana yarim bavulunu feda etmis. Ama canim onada onunla ilgili birsey yollamayi cok istedi. En sonunda kucucuk truck(4x4 ya da adi her ne ise, hic anlamam ben arabadan) hediyeli koca truck'larin showlarinin oldugu DVD'yi buldum. Simdilik onu seyretsin :)

Yolamadan once resimlerini cekmistim. Ama ablam burayi okudugundan bir turlu koyamamistim. Herhalde o yzuden bu siralar bebeklere taktim kafayi :) Neyse, iste 1,250 gram olmus 'Balli Kucuk Kavun'umuzun CICILERI ve BICILERI

Yuklemede surekli hata verdiginden dolayi link seklinde yaptim. Ben mi yanlis yaptiyorum, bu sayfami bozuk, yokda Photobucket'tami bir hata var anlamadim.

Bu hafta sonum acayip yogun ve uykusuz gecti. Henuz resimler elime ulasmadigindan bir sonraki posta kaldi.

15 Yorum:

zeyno said...

Cicilere de bicilere de bayıldım ben. Bebek şeyleri insana nasıl keyif veriyor değil mi? Güle güle kullansın minik yeğen.Çok şanslı olduğunu söylememe gerek var mı?

Anonymous said...

nillyyyy bunlara bayıldım öldüm bittim ben yaa. Ne kadar güzel şeyler bunlar. Bende istiyoruuuummmm üüühhühüühühüh :((((((
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin canımcım.

Anonymous said...

Deli kiz. Ne kadar cok hediye gondermissin. Minik Balli Kavun simdiden tesekkurlerini sunar. Tabii anne ve babasi da.. Hepsi birbirinden guzel. Bir an once dogsa da giyse :)

Aksam annemlere gidecegim. Babam gorememisti onada gosterecegim cicilerimizi ve bicilerimizi...

Brother a da tesekkur et. Ikinizi de opuyorum. Bizimki cok sansli canim boyle teyzesi ve dayisi oldugu icin....
Sister

zilsizzarife'nin yeri said...

Ay canım benim hayırlısıyla doğsunda bebiş bu güzel cicileri iyi günlerde kullansın.Senin bıcır çok şanslı valla.Doğmadan daha nelere sahip oldu.Çok öptüm seni:)

nilly said...

Zeynocum, onlara bakarken benim bilr cocuk yapasim geldi. Herseyin minigi ne kadar guzel oluyor.

Nes'cim, darisi basina insallah. Guzel haberlerini bekleyecegiz.

Sister'im, rica ederiz hayatim. Yaninizda bulunamiyoruz, bari uzaktan boyle katilalim. Buradaa ybit Turk kizin yeni dogmus bebegi ile vakit gecirmistik gecen hafta. Ben ay benim yegenimde geliyor, ayni boyle olacak diye diye baydim milleti :)

Zilsizzarife, hele birde kiz dogsaydi nolcakti bilmiyorum. Aslinda daha canim cok sey almak istedi ama ne lazim oldugunu tam bilmedigim icin abartmiyim dedim. Bebekler hizli buyuyor cunku. Bos gitmesin :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

bende öyle süpriz yapıcagımda ıllakı söyleyesım gelır ya kendımı tutamam ya da zarzor tutarım :)

Anonymous said...

kiyafetler cok süper, cok tatlilar, en cokda kotpantolon ve spor ayakkabilar hosuma gitti. güle güle giysin yegenin.

Umarim sag saglim dünyaya gelir ve ablan bir nefesde kurtulur. Adi ne olacak?

nilly said...

Aquacim, ben nasil bu kadar dayandim, bilmiyorum valla :)

Sevilaycim, saol. Insallah saglikli bir sekilde dogar ve buyur. Adi daha belli degil. Ya da daha bize daha soylemediler :)

Anonymous said...

Nillycim çok güzel ciciler almışsın yeğenine. Bende yeğenim doğmadan önce çıldırmıştım. Gördüğüm her şeyi alıyordum. Şimdide pek farklı sayılmam. İyi günlerde, sağlıkla kullansın inşaallah. Doğum yaklaştıkça heyecan daha çok artıyor. Teyze olmadım henüz ama hala olarak diyebilirim ki yeğenim dünyalara bedel.

KUGUU said...

masallah masallah ne de guzel seyler almissin oyle. saglikli dogumla hepsini giysin ustunde eskisn insallah NILLY TEYZE:)) Teyze olmak kadar guzel sey var mi? Bu arada cizikli!!! erkek pijamasi esprin cok iyiydi:)

nilly said...

Nuraycim, bende ilk defa teyze olucam. Yani hala filanda daha olmadim. O yuzden pek bir heycanli bekleyis icindeyim.

Kugucum, tesekkurler. Her bebege nasip olsun cicili bicili seyler. Cizgili olunca dayanamadim, oyle yazdim :)

ibeking said...

bide oralarda hep ucuz ucuz di mi? ne hoş...carters varmış orda bide uygun fiyatlı...bilgi geç bakalım nilly hanımcıımmm

nilly said...

Evet, Ibekingim. Bunlardan bazilarida Cartes'in. Ama ben bunlari Target dnen marketten aldim. En pahalisi $19.99. Onlarda Winnie'de Pooh olanlardi. Normalde daha fazla ama indirimlerini yakaladim. Burada inridim takip edicen. Eger edersen herseyi daha ucuza alabilirsin. Buna ayri bir post yazmak gerekir tabi :)

Serra said...

aciLmio ;( goremedim ben ciciLeri biciLeriii.. Cok merak edioruuuuuum :)

~Serra

nilly said...

Bende acamadim Serra. Neden bilmiyorum. Istersen asagidaki linklerden bakabilirsin.

http://s115.photobucket.com/albums/n305/nillytheone/?action=view¤t=1163494923.pbw

http://s115.photobucket.com/albums/n305/nillytheone/?action=view¤t=1163493834.pbw