Saturday, October 28, 2006

Gozu Uzerimizde


BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Kiiiiskanaaanlar catlasin,
kiskananlar catlasin :)))


Cumhuriyet, cumhuriyet, en güzel şey hürriyet
Nice zahmet, nice emek verdi sana bu millet!
Gazimin sen en büyük yadigarısın bana
Nice zahmet, nice emek verdi sana bu millet!

Dalgalansın her tarafta şanlı Türk'ün bayrağı
Korumaktır ve yüceltmek azmimiz bu toprağı!
Bu vatan hiç sensiz olmaz, ey güzel cumhuriyet
Milletim öyle demiştir ; ya ölüm, ya hürriyet!

10 Yorum:

yalnızlar kraliçesi said...

canım benim, çok da ihtiyacımızın olduğu bu günlerde hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun.

oralardan burası nasıl görünüyooo

yazarsan sevinirim..sevgiyle..

aqua / ~~denizbahcesi~~ said...

bayramımız kutlu olsun

mayonez said...

bende cry'ın gazetesinin verdiği bayrağı nereye asacağımı düşüne düşüne geçirdim bayramı be.. sonuç 30 ekim oldu ve hala bayrak öyle duruyo:)

Anonymous said...

biraz gec oldu ama, ben boyle bir bayragim, boyle bir liderim, boyle bir destanim oldugu cok gurur duyuyorum,

NE MUTLU TURKUM DIYENE...

nilly said...

Kralicem, buradan bakinca, gazetelerdeki sinir bozucu okuyunca, aileden arkadasdan havadislaer duyunca hic donesim gelmiyor. Hala bekaret tartismasi, hala 'kizdir' raporlari alanlari duydukca, universitelerde yapilan anket sonuclarinda genclerimizin her kadinla yatmak isteyip ama bakire kadinla evlenmek istemelerinin yuzdesini gorunce, kim, kiminle ne yapmis, ne icmis, ne yemis, ne giymis muhabbetleri cigrindan cikmisken, cok calisip ulkeyi daha iyi hale getirmeleri beklenen milletvekillerinin bayram tatillerini uzattiklarini duymusken, basbakanin futursuzca ondan yardim dilenen insanlarima verdigi cevaplari onlarca kez mail adresime yollayanlari gormusken, Avrupa'da yasayan halkimiz kandirilip paralari baska sekillerde kullanilirken ve daha saymak isteyipde sayamayacagim pek cok sey varken malesef buradan orasi hic iyi gorunmuyor diyecegim.

Aquacim, ve de mutlu gecsin :)

Mayonez, ben Pazar gunu islek bir caddede Turk bayragi asmis bir ev gordum, cok gururlandim.

Banucum, bende.

zilsizzarife'nin yeri said...

Seninde bayramın kutlu olsun şeekr:)

ibeking said...

hepimizin...sen kapmışın nillycim sayfa olayının düzenini halletmeyi...çok öperim

kedi said...

Valla ben sayfamda ATAMA herşeyi şikayet ettim Nillycim.

Üzüldü ama napiim :(((

Anonymous said...

Bugüne kadar ne çok dil uzatıldı cumhuriyetimize. Ne çok yıkmak isteyenlere direndi. Her seferinde cevabımız hazırdı. Gitgide daha güçleniyoruz. Kim ne derse dersin cumhuriyetimizle yıllar sonra çocuklarımız yine aynı gururla kutlayacaklar. Ben inanıyorum.

nilly said...

Zilsizzarife, tesekkurler. En kisa zamanda ugrayacagim sayfana.

Ibekingim, sayende canim. Gerci hala tam istegidim gibi yapamadim. Alttan yesillerim gorunuyor :) Ogrenicez yavas yavas.

Biyocum, sikayetinde cok haklisin. Soylenecek soz kalmamis.

Nuray, hosgeldin. Gocmen kuslari hikayesi vardir bilirmisin? Onalrin birlikte hareket etmeleri, duzen icinde ilerleyisleri, birbirlerine verdikleri destekle ilgili. Ne zaman gocmen kuslari gibi olmayi ogrenirsek iste o zaman guzel seyler yapabiliriz herhalde :)

Biyoaslan, senin kim oldugunu bilmemekle birlikte tahmin edebiliyorum. Baska kimselerin sayfalarina girip baska kimseyle ilgili yorum birakmak hic hos olmuyor. Ben Biyonikkediyi cok seviyorum. Onun yazdiklarini o sekilde yazdigi icin seviyorum. Kimsenin meslegini burada sorgulamiyoruz. Herkes burada kendi icini anlatiyor. Bir nevi maske takarken, diger bir maskeyi atiyorsun. Ben Biyonikkediyi okumaktan zevk ailiyorum. Sen almiyorsan okumazsin olur biter. Bu ayni tv. programlarini seyredip sonrada sikayet edenlerin yaptigi tavir gibi. Elinde zap aletin yok mu niye seyrediyorsun sevmediysen. Sende oyle yap. Kendine okuyabilecegin baska sayfalar bul.

Gaykedi, sende hosgeldin. Ne habermis bu boyle ya. Insanin icini sizliyor. Verdikleri ceza zaten ceza degil iskence, birde ustune ustluk af cikartmislar. Onda bile ayirimcilik olmasi beni sinirlendiriyor. Adam kalcaya kadar gomuluyken elbetteki kacmasi daha kolay. Ama niye, neden ben algilayamiyorum. Nerenizden uyduruyorsunuz kardesim bu kurallari. Hey Allahim. Hem kadinsiz yapamazlar, hemde yaptiklari herseyde kadinlari suclarlar. Of yaa, icim daraldi.