Thursday, August 31, 2006

E, yegenim eee eee eeeee

Tanistarayim, bu benim pek hamile nam-i diger gebe ve yuklu ablam. Ilk defa kucuk cekirdek ailemizde birisi hamile kalinca heyecan olduk tabi. (Gonderme yapayim hemen: 22,5 haftalik, yarim hafta sonra 23 haftalik olacak ehuuuuehuuu)

Zaten ne benden ne de erkek kardesimden boyle bir performans en az onumuzdeki 3 yil beklenebilir. Es ve evlilik gibi eksik malzemelerimiz var. Bir sene icinde evlenecek birini bulsak ve evlenmeye ikna etsek, nisanlilik, evlilik derken bir sene daha gecer. 3. seneyede ancak cocugu seyettirebiliriz herhalde. Bu tabi en iyi ihtimal. Benim bir Omru uzayasica bir ablam var. Bana deveyle kismetin geliyor demisti vakti zamaninda. (Nerden baksaniz 5 sene once) Hala deve filan yok ortada. Hadi diyordum col filan geciyor, gecikme olabilir. Kum firtisansi var, susuzlugu var... Son uc senedir de ben uzaklastim tabeee. Simdi de okyanus gecmesini bekleyecegiz. Gecen GG diye bir arkadasda falimda atiyla gelen kismet gordu. Ay dedim o ne beyaz atlidir, ne boynu kravatlidir. Belki deveden hizlidir ama o da kac beygir cekisli olduguna bagli. Bari Teksas'dan filan geliyor olsa da cabuk gelse :)


Bana kalsa, daha dogrusu yeterli param olsa buradaki modaya uyup ben de Cin'den bebek evlat edinmek isterdim. Kendi memleketinin suyumu cikti diye sorarsaniz yok oyle birsey olmadi. Nilufer gibi para sorunu olmayan birininin seneler suren kagit ve burokrasi derdini gordukten sonra digerleri daha cazip gorunuyor.

Ama asil sebebim bir sene once baktigim Vivi. Kendisi Cin'den bekar bir anne tarafindan evlatlik edinilmis ve bende 2,5-3,5 yas arasi ona bakicilik yapmisimdir. O seker seyi oyle cok sevdim ki simdi her gordugum Cin'li bebegi o diye dusunerek uzaktan uzaga mimikleserek seviyorum.

Benim saatte mi alarm veriyor ne, bu aralar pek bi bebek sevip oksayasim var. Hadi hayirlisi.

8 Yorum:

Anonymous said...

Sabaha sabah aglattin beni. Ama sayende artik ben de internet sayfalarinda yer aliyorum. Pek uzun sure kalmadı aralik sonu bebekle birlikte seninde Turkiye'ye gelmeni 4 gozle bekliyoruz. Seni cok ama cok seviyorum.
Sister

nilly said...

Canimcim, sende hamile olunca pek bir sulu gozlu oldun sanki. Dogurduktan sonra anneler pek bir aglak olurmus. Seni hic susturamayacagiz galiba :) Opuyorum canim

ibeking said...

şşşt sister kızım aleni hamilesin artık..mikroçip büyümeye başlamış..aman da aman..pimkie nin karnı çok daha büyük seninkinden..içeride nüfus kalabalık olunca tabe..neyse şekerim....Allah tamamını erdirsin..pek bi hoş olay bu bebe olayı..ibek derdi dersin...nillycim sen o gevuristanda kaldığın sürece nah buluruz sana bi koca..gel artık...

nilly said...

Ibekingcim sende senin sister'a soylesende o da biraz foto koysa. Gerci ben hala senden bekliyorum mailime ya neyseee :P

Anonymous said...

Allah anneli babalı büyütsün:)

nilly said...

Amin, insallah. Bu arada senin sayfandaki saati pek sevdim :)

kedi said...

Darısı sana diyeyim mi Nillyim?

Ablanı da Allah kurtarsın.Kızcaizin karnı olmuş zaten bir top,sen de yüzünü yapmışsın 2.bi top,Allah seni emi:)))

nilly said...

Biyonikcim, elbet bir gun sira banada gelecek diyerekten umudumu yitirmeyerek hayata devam ediyorum :) Hala hamburger ekmegi kivaminda olan yegenimizin cinsiyetini buyuk bir cinslik gostererek ogrenmeyen ablam ve enistem sayesinde meraktan catlasakda son 4,5 aylik marotonu yakindan takip ediyoruz :)