Friday, December 08, 2006

Sac ve Tokalar icin kisa bilgi

Saclar ve tokalar icin buraya tiklayiniz. Resimlerin altinda Click To Enlarge/ More Info yazisina tiklarsaniz resim buyuyor. Sonra resmin altindaki bu yaziya tiklarsaniz Click To View More Images o sac veya toka ile yapilmis modellerden birkac tanesini gosteriyor. Online siparis varmis. Gerci bakmadim uluslararasi var mi diye ama cok begenirseniz sansinizi deneyin. Bizde en cok satan Rena denen model. Icinde tel var. Ucu ise tarakli. Saci topuz yaptiktan sonra o taragi sokuyoruz altina bir tane ustune bir tane. Sonra egirip bukuyorsun. Sac ekleme kismi hazir. Sonra 2002 model kucuk tarakli tokalari yerlestirip dibinede bir tane 2033 yerlestirdik mi partiye gitmeye hazirsin. . Al sana 5 dakikada sac. Partiye gitmeye hazirsiniz. Neyse ben yatiyim artik. Siz incelersiniz.

8 Yorum:

Anonymous said...

ayy lahmacun cekti canım yahuu..uzuuunca postunu okudum walla.tokalarla pek aram yoktur ama bunlar değişik walla artık ne ilginç şeyler çıkıyor.artık saça takılan tokaların bile modası var..bende pek sevmem incik boncuğa cok para vermeyi..by the way ben h.s.na:) geçen yanlış adres vermişim artık burdayım

Serra said...

faydaLi biLgiLer goruorum ben buraLarda.. eheh ;)
Lahmacun oLayini uzun uzun okudum ve yorumumu yaptim.. Yazdim daha doruSu ama Lahmacun poStuna yazdim, gormemi$ oLabiLirsin.. beLirtiyim iStedim, yazmadan duramiorum. ;p
Acim ben Lahmacuuuuuun yok mu oraLarda? :)

~Serra

p.S. Sabahin 6sinda lahmacun die benden ba$kaSi bagirir mi sence? ;p

nilly said...

Eho, anladim ben senin kim oldugunu, blogada gelmistim ama yazi filan yoktu. Bu ara pek hasri nesir olamadim ama ugrayacagim kisa zamanda.

Serracim, yorumunu okudum ve bende yorum yaptim. Lahmacun yapariz yine, sen gel :) Bu arada pismisin resmini de cektik. ONuda bir ara koyarim. Kokusunuda hayal edicen artik :)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Asortik Krep said...

Bak şimdi ben özendim o tokaları görünce ama takmayı bilen birileri lazım :)
Keşke bize 1-2 model gösterebilseydin..

Anonymous said...

ne kadar pahalılar öyle yaa *)

nilly said...

http://www.nemomedia.dk/ep/vshow.htm

Bunuda google'dan buldum. Video. Once sac bantlarindan basliyor. Biraz fazla gostermis onlari ama sabrederseniz diger modellerine gorebilirsiniz.

nilly said...

Anne ve bebisi, anlayamadigim bir nedenle sana yorum atamiyorum kendi sayfanda. Nedense sifremi kabul etmiyor. Bende buraya kopyaliyorum. Umarim bu yorumuna geri donup bakarsin.
Sayfama ugramissin tesekkur ederim. Hakikatten o tokalar cok pahali. Ama bazilari pahali mahali dinlemiyor aliyor bende sasiriyorum.

Terlikler cok sirin, meeeelemesini merak ettim :)

O cicekleri bende begenirim. Hani su pembeli gibi olan. Annem bir ara beyazini yetistiridi.

Kac aylik hamilesin? Nasil geciyor, kramp disindaki zamanlar?