Friday, November 10, 2006

En Guzel Sesler

Ben artik haberlerde boyle guzel seyler gormek boyle guzel seyler duymak istiyorum. Bebegi icin her turlu maymunlugu, saklabanligi yapan anne babalar oldugunu duymak istiyorum.
Ben insanlarin seks yaparken daha dikkatli olmalarini istiyorum.
Bir video daha var cocuk aldirmakla ilgili ama icim el vermiyor o goruntuleri izlemenize. Neyse, sizi en guzel tufana surukleyeyim. Kahkaha tufanina :)))

Aklinizda bu kahkahalarin asili kalmasi dilegiyle iyi haftasonlari.













15 Yorum:

Anonymous said...

Yaa bunlar süper :))) bayıldım. hepsi birbirinden şeker. ısırmalıklar tam :)) iyiki koymussun aciip keyiflendirdi :)

Anonymous said...

Nilly'cim dorduzlere bayildim, ama hepsi birbirinden seker bunlarin, ne kadarda mutlu bebekler.. Sesini acip dinlerken Paris korkup kacti, kedilerin cocuklardan korktugunu duymustum, sanirim dogruymusss:))

nilly said...

Arkadaslar, aksam usenmedim bir suru cocugu boyle dinledim. En guzel kahkahalari sectim ve ekledim. Hosunuza gitmesine sevindim. Bizdeki bebek hberlerinden sonra bu goruntulere ve seslere ihtiyacim vardi.

mayonez said...

canlarım ya bende onlarla kahkalar attım resmen..

ama çok korkarım ben bu kadar gülünce bebekler çok gülüp bayılacakmış gibi olurlar diye..iyiki koymuşsun bunları..göçük moralimi bunlardan başka birşey düzeltemezdi

Serra said...

Cok tatlilar ya.. 4uzLeri AFV`de izLemi$tim. Ilk ba$taki de YouTube`da bu haftanin en cok izLenen videoLarindan die biLiorum.
Cok iyi yapmi$sin buraya koymakLa.. Cok sefimLiLerrrrrr. ;p

~Serra

Anonymous said...

süperrr klipler, güle güle bir oldum, bunlar kadar tatli birsey varmi dünyada?

Güzel bir haftasonu diliyorum

zeyno said...

Nillycim iyi ki koymuşsun bu şirinleri:) Şu aralar beni hiçbirşey gülümsetemez diye düşünüyordum ama kahkaha bile attım,keşke onlar gibi içten kahkahalarımız eksik olmasa...

Anonymous said...

Cok sahane! Butun haftasonum daha parlak simdi. Iyi ki birisi buradan benim sayfama gitmistir yoksa bulamazdim. ("Agir Roman", yani www.east-side-story.com.)

Guldurdugun icin, cok tesekkurler. :))
Leslie

zilsizzarife'nin yeri said...

Nilly'cim bebişlerin hepsi çok tatlı.Hepsine maşallah diyorum.Hele o gülüşleri süper.Bende onlarla güldüm valla kahkahaları müthiş:)
İyiki böle bişey eklemişsin.Beni neşelendirdiler:)

Anonymous said...

Seksle alakasını kuramadım yani

nilly said...

Herkesin begenmesine mutlu olmasina sevindim. Bende her bilgisayar karsina oturdugumda tekrar dinledim. Hatta sabahin 4.30'da bile :)

O dortlu cocugu bende programda seyretmistim hatta cocuklar artik buyumustu. Bu videolarindan dolayi o programdan odulde kazandilar.

Leslie, umarim organizasyonlariniz cogalir ve burada yetisen kucuklerimizde guzelliklerimizi ogrenirler. Orada yasan bir arkadasim East Side Story'e 4 yasindaki ogluna takim elbise giydirip oyle goturdugunu soylemisti. Cok sirin bence. Bu arada BROKEN ANGEL'in tanitim filmini seyrettim, bilgilerini okudum. Cok onemli bir konuya deginilmis. Umarim en kisa zamanda bu filmi seyredebiliriz. Yeniliklerinizi buradan bizlere bildirebilirsin.

Anonymous, seksle alakali soyledigim sey detay yazmadigim icin anlasilamamis. 17 aylik bebege yapilandan sonra 2 yasindaki cocugunu dovmekten mosmor etmis annenin oldugu haberi gorunce bu kahkahalari duymak istemistim. O yuzden yazi kismi aceleye gelmisti.

Dunyaya getirecekleri cocuklarina bakamayip her turlu eziyeti cektirmesinler, kendi dertlerinden dolayi yasadiklari stresi onlara cektirmesinler. O yuzden seks yaparken dikkatli olmalarini istedim. Cunku bu bebeklerin, cocuklarin hic bir gunahi yok.

kedi said...

Allahta seni güldürsün Nillllyyy.

Odada ki arkadaşlarımla izledim.
En baştaki bebeğe öldük öldük,ısırsaydım onu bi.
Bir de dördüzlere bayıldık.
Gülmeleri bişii değil de bir de aynı anda ağlarlarsaaaaa.

nilly said...

Biyonigim hic sorma, bende bastakine bayiliyorum. Hele o ses gidiyor ya, orada kopuyorum. Sonra oksuresi geliyor zavallimin, pesinden hafif simarmaya basliyor hdi guldurmeye devam etsenize der gibi. Yerim ben onlarin hepsini ;)

CaDı said...

Bende bayılıyorum bunlara yaaa, it enikleri:)) Biz bebek düşünmeyi düşünmek için kılı kırk yarıyoruz, millet dediğin gibi düşünmeden pat diye yapıveriyor. Biyonik benden önce söylemiş ya o dörtlü aynı anda ağlarsa ne olacak:)))

nilly said...

Baba yine karsilarina gecip guuuurrrrr buuuuurrrrr diye sesler cikarir ehehehehe :)

Valla o zaman Allah sabir versin demek lazim.